Korstende projekti vaja Sindis

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
insippo
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 5 korda

Korstende projekti vaja Sindis

Lugemata postitus Postitas insippo »

Korstnad on ehitatud kuni katuseni. Ots on pööningul katuse all väljas. Tegemist on fibo korstendega ja muinsuskaitse majaga. Töö on jäetud pooleli kunagi. Nüüd, et ehitada valmis on vaja projekti, kooskõlastada midagi, tuletõrjes midagi ja LV-s midagi ning ehitus võib alata. Nagu ikka saabus talv ootamatult. Tegemist on 2 kordse majaga ja viilkatusega. Samas ligidal on muinsuskaitse maja tehtud nullist uuesti ja seal ei ole küll korsten selline vanaaegne. Ise ma mõtlesin ta ära krohvida, et näeks vanem välja. Kokkuleppe küsimus. Kes on võimeline tegema seda kõike? MIna olen vahendaja kes vahelt raha ei võta. Mul muud huvid. Tahaks saada kamina sisse, et mitte maksta elektri eest millega kütan.
Minu number on 58377705
meelisvaiksaar
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 71 korda
On tänatud: 70 korda

Re: Korstende projekti vaja Sindis

Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »

Õhtut.
Kui on muinsuskaitse all olev hoone..Siis reeglina räägitakse läbi muinsuskaitsega tingimuste osas. Peale seda eeldan,et on käes projekteerijate ja arhidektide kord..Kes teevad joonised . Siis tulevad alles vastavate alade spetsialistid ja teevad oma töö vastavalt ettekirjutistele või joonistele..Mis on eelnevalt kooskõlastatud.
Eeldan,et nii võiks asjad sujuda...Loogilises järjestuses.
Lugupidamisega Meelis Vaiksaar
Mõned teevad külma,mina teen sooja.(Koldevaim)
Tel. 53 966 469
insippo
Ehitusguru
Ehitusguru

Okei. Alustame muinsuskaitsest siis. Nad on seal uimased kui kuradid. Lasen sinna kirja saata. Olukord on selline, et majas elatakse sees.
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 27 korda
On tänatud: 72 korda

Lugemata postitus Postitas madis64 »

insippo kirjutas: Olukord on selline, et majas elatakse sees.
Olukord ju lihtne - valida on ju sisuliselt kaha variandi vahel:

a) kütta see talv elektriga, ajada asju nagu kehtiv kord ette näeb ja säilitada sõbralikud suhted kõigi ametkondadega

b) ehitada midagi omavoliliselt edasi ja riskida trahvide, ametkondadega suhete rikkumise ning tehtud tööde ümbertegemisvajadusega.

:hello:
insippo
Ehitusguru
Ehitusguru

Ei ole vaja valida millegi vahel. Muinsuskaitsega tuleb asjad korda ajada. Ülejäänu tuleb juba lihtsamalt kui nende luba on olemas.
Vasta