Seda,et minu kodus on väga rauarikas vesi oli juba uude koju kolimisest peale teada.Aga et see vesi nii "roostene" võib olla,selgus peale pesuruumi remonti,kui nõuka ajal valatud betoonpõrand sai üle plaaditud.Mul on veesüsteemis 3 filtrit:pestav+kaks nöörfiltrit.Sellest hoolimata on 2 päevaga pesuruumi põrand pruunika varjundiga.
Seni olengi 2-3 päeva tagant seda pesnud Cillit'iga ja kasutasin ka Kiilto mingit vannitubade pesuvahendit-Chillit osutus tõhusamaks,aga siiski mitte piisavalt,et viitsiks seda tööd 2 päeva tagant teha.Oskab keegi samalaadse murega kimpus olev inimene soovitada mingit kolmandat või neljandat sorti vahendit?Mingi tarkus ehitusest kirjutavas raamatus räägib,et liiga tihti ei tohi kõrge PH ainetega ruumi pesta-kahjustab plaate ja vuuke.Ma ei tea küll ühtegi madala PH tasemega pesuvedeliku,mis sellise rooste ära võtab.Kiiltol on olemas spetsiaalne vuuke kaitsev vahend-võiks selle kasutamine natuke aidata või on see peale iga põranda puhastamist sealt vuukidest kadunud?
Kummaline on veel see,et näiteks WC poti või kraanikausi pinnale sete nii kiiresti ei teki,kui plaaditud põrandale.
Rooste setted põrandal
saunad, santehnika, boilerid jne
-
- Uus kasutaja
-
- külaline
Re: Rooste setted põrandal
Lugemata postitus Postitas fgh »
Vahata põrand ära. Vuugikaitse suurt midagi ei kaitse, st takistab pinda imendumist, aga kui pesta vahenditega, siis kaitse on suht kähku kadunud.
Üldiselt ainuke lahendus on rauaeraldusfilter, kogu komplekt sirka 1800 eurot kahjuks...
Üldiselt ainuke lahendus on rauaeraldusfilter, kogu komplekt sirka 1800 eurot kahjuks...
-
- Uus kasutaja
Re: Rooste setted põrandal
Lugemata postitus Postitas Swensson77 »
Jah seda eraldi raua eemaldamise filtrit olen uurinud ja tean ka umbkaudset maksumust-pole lihtne teema.
Vaha-olen kuulnud,aga äkki täpsem soovitus,mis ja kus saada on?
Vaha-olen kuulnud,aga äkki täpsem soovitus,mis ja kus saada on?
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit