Plaanis lasta soojustada vanemat tüüpi palkmaja, millel praegu tahutud palgi peal lihtsalt voodrilaud. Ise ma seda tööd ette võtma ei hakka, aga kuna eelarve on piiratud ja ehitusfirmade pakkumised soolased siis tahan materjalid ise hankida, nii et jääks üle vaid töö vaev. Nüüd tahangi teada, mida mul täpselt vaja läheb ? Idee poolest tahan kõik materjalid ise soetada. Peaks minema järgmiselt: Kivivill, tuuletõke ning voodrilaud. Samuti on vaja ehitada lasta tuulekast katuse serva alla, mis hetkel puudub.
Kui paks peaks olema kivivill ja kuidas ma seda õigesti ostan, kas ruutmeetrite järgi ja kui palju peaks varuks ostma ?
Mis asi on distantsliist ning kus ma selle saan, mis suuruses, kui palju ?
Kas roovituse tellin saekaatrist ja mis suuruses ning kui palju ?
Mis vundamendi ja voodrilaua vahele tuleb, kas plekk ja kus ma selle saan ?
Milline tuuletõkkeplaat osta ja kas samuti ruutmeetri põhiselt ? Kas hiljem siis saeteakse seda vastavalt vajadusele suuremaks ja väiksemaks, kui täpselt ei lähe, sama küsimus kivivilla kohta ?
Mis suuruses peaks olema tuulekasti lauad katuse ääre jaoks ning kuidas õige koguse määran ?
Kas peale naelte veel mingit materjali osta on vaja ? Naelte suurust vist ei hakka küsima