"Loodripolk" vs. "Ehituspenskarid"

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

"Loodripolk" vs. "Ehituspenskarid"

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Nagu näha on "tühikargamise" teemad siin jälle sallitud nii et palun modedel ka siinsesse suhtuda sama sallivalt kui "loodri" omasse!
Avalikult rippuvatele "seisukohtadele" peaks saama ka avalikult vastata ilma et ebameeldiv vastus kohe kustutataks.
looder54 kirjutas::)
Olen enda jaoks neid väljaütlemisi salvestanud väljaspool foorumiruumi, vahel mõni kolleeg loeb ja ei usu oma silmi. :)
:shock: Seda lugedes ei usu oma silmi ka mitte sind isiklikult tundjad rääkimata tuttavatest. Inimene kes alles hiljuti õppis suure surmaga ära foorumis tsiteerimise ja linkide lisamisest ei tea veel õhkagi salvestab midagi. :doh:
looder54 kirjutas:Materjali on tõesti, kunagi tegin tasahilju proovi ka neid siin avaldada. Asi lõppes kurvalt. Nimelt on postituste autor ise nii ennast täis ja oma vigu häbenev, et need postitused kustuti ja mode minult sõna võttis, et neid enam ei avaldata.
Milline mode? Neid on siin 5 ja kas küsime neilt otse kes neist sellise tsenseeriva käsu andis? Mis vajadus peaks kellegil neist olema kedagi kaitsta tema enda väljaütlemiste eest?
looder54 kirjutas:No ei lase mina õnnetul külasepal
Miks sa arvad et ta õnnetu on? Kui inimene ikka mitut erinevat sepatööd niivõrd hästi valdab siis vaevalt ta just väga õnnetu seepärast on.
Kasutaja avatar
motamees
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 209 korda
On tänatud: 191 korda

Re: "Loodripolk" vs. "Ehituspenskarid"

Lugemata postitus Postitas motamees »

Loodri teemast kadunud postituse taastasin ja riputan ka siia, siis ehk püsib.
looder54 kirjutas:
Keskmine kirjutas:...
...või et üle pika aja tervitused ehituspenskarite tagatoast...
Paranoiline luul. http://et.wikipedia.org/wiki/Paranoiline_luul
Mul pole vaja diagnoosi panekuks kuvaldaga vehkidagi. Ma ju tean, et kasutaja Keksmine pole ühestki otsast ehituspenskaritega seotud. Kõik, kes sind ei poolda, on sinu meelest Kaminahju kannupoisid.
.
Tel 5o9279o
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar

looder54 kirjutas: Foorumis levitati lahkelt tedusemeeste
postiaadresse ja teie vaid küsige, saate pädeva vastuse eriarvamustest.
Ilmselt sul salvestatud ka see "levitamine"? Too see palun siia nähtavale et saaksime veenduda mis teemaga seoses seda ikka tehti!
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar

looder54 kirjutas: Isiklikult olen näinud ainult ühte uurimistööd, mis hõlmab ka selle koldega seonduvat ahju. See on siin foorumiski laineid löönud M.Hovi ja H.Andressoni VEUK-i raames tehtud uurimustöö.
Too palun link sellele!
looder54 kirjutas:sest ahju mõõtmistulemused ei vastanud ahju promovale seltskonna soovidele, pigem vastupidi.
Too palun nähtavale tsiteering sellest uurimusest mis näitaks kõnealuse ahju kõlbmatust!
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar

looder54 kirjutas: Jah midagi pole öelda, mõni mode on kohe tasemel. See, kes see on peaks ju ehituspenskaritele hästi teada olema ja kui ei tea , siis uurige ise.
Ehk lihtsamalt väljendudes VALETASID! Pole olnud sellist modega "vestlust" sul kus oleks keelatud kellegi tsiteerimine!
looder54 kirjutas: Ahsoo teadmiseks sinule, et ehituspenskariteks pean mina inimesi, nagu sinule üks külaline teie foorumis tabavalt ütles eneserahuldajaid. Neid ei huvita, kas õige või vale, peaasi, et endale meeldib. :)
Ah see soome IP aadressiga tegelane, ehk sina, kes üritas kunagi sinnagi läbustama tulla.
linnulaul
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas linnulaul »

Levitamine leiab täiesti aset. Vaata teemat EN-15544 areng postitus 29 sept.22.06. Moderaator rokikas vaataks ehk tahatuppa. Uurimistöö olemas sinu oma ohjatavas foorumis Teadustöö nime all. Kõlbmatu ahi, kes sellist väljendit on kasutanud, ehk härra tsiteerib? Pottsepakeeles kõlbmatu ahi utiliseeritakse või plommitakse.
Suletud