O:Ülafreesi

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Laevamudel
külaline

O:Ülafreesi

Lugemata postitus Postitas Laevamudel »

Tervist.

Olen hakanud mõtlema ülefreesi soetamisele, kuid uusi vaadates tundub, et piisavalt võimsust ja kvaliteeti omavad isendid on natuke liiga kallid mul soetada. Aga järelturgu tundub, et peaaegu pole. Ka google leiab üksikuid vasteid ajaloost.
Kui kellelgi on mõnda vähekasutatud isendit kusagil pakkuda, siis andke siin märku.

Võib julgelt avaldada ka arvamust, et kas mul tuleks leppida mõne odavama tundmatu tootega, mille poest osta jõuan.
Kasutaja avatar
pikk88
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 45 korda
On tänatud: 45 korda

Re: O:Ülafreesi

Lugemata postitus Postitas pikk88 »

Niiöelda kodukasutusse, paariks korraks aastas julgeks küll soovitada neid odavama otsa masinaid. Mul on mingi tundmatu tootja masin umbes kümmekond aastat juba vastu pidanud. Kasutust leiab umbes paar korda aastas kuid siiamaani väsimise märke küll ei näita...
Torutööd Tartus 56 932 898
eraisik
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Re: O:Ülafreesi

Lugemata postitus Postitas eraisik »

Mul seisab riiulis üks seade, millele kasutust ei leia - plaanisin teha freesilaua aga kuna pole olnud mahti teemaga tegeleda, siis sinnapaika see jäi.
Saab kasutada nii käsiseadmena- kui lauda uputatuna. Tehnilisi andmeid peast ei mäleta, mingi info on olemas ka piltidel.

Pilt Pilt Pilt Pilt Pilt

50 euri eest annan ära.
Vasta