Millist soojaveeboilerit valida?

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Tauno K
külaline

Millist soojaveeboilerit valida?

Lugemata postitus Postitas Tauno K »

Tere härrased!
Varsti tuleb hakata kahe siuga soojaveeboilerit soetama. Paluks nõu, sest see on minu jaoks võõras valdkond. Olen leidnud internetist erinevaid variante: Atlantic, Buderus, Tesy, Flamco, Elektromet, Refleks, Drazice. Poemüüjaid eriti ei usalda sest nemad sokutavad üsna tihti mingit jama. Ei taha et boiler laguneks viie aasta pärast, samas üle maksta ka ei taha. Mida võite soovitada?
Ette tänades!
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Re: Millist soojaveeboilerit valida?

Lugemata postitus Postitas Veikko »

Tauno K kirjutas:Tere härrased!
Varsti tuleb hakata kahe siuga soojaveeboilerit soetama. Paluks nõu, sest see on minu jaoks võõras valdkond. Olen leidnud internetist erinevaid variante: Atlantic, Buderus, Tesy, Flamco, Elektromet, Refleks, Drazice. Poemüüjaid eriti ei usalda sest nemad sokutavad üsna tihti mingit jama. Ei taha et boiler laguneks viie aasta pärast, samas üle maksta ka ei taha. Mida võite soovitada?
Ette tänades!
Mis süsteemi taga see boiler töötaks.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Seni on odavotsa boileritega mul ja tutvusringkonnas olnud loterii - boilereid on vastu pidanud nii 5 aastat (igasugused odavfirmad) kui ka terve igaviku ja kuidas satub on loterii. Point selles, et kesta kvaliteedi määrab ära värvimise kvaliteet ja eks odavama otsa firmad sellesse panustavad vähem. Seega võib kest vastu pidada väga kaua või ka garantii lõppedes otsad anda.
Näiteks ostetud elektromet pidanud vastu juba 5 aastat no problemo, samas kui poes näidiseid vaatasin siis sellel firmal võib olla kvaliteediga probleeme - poola värk.
Seni on Tesy-d ka vastu pidanud.
Elektroluxil on seni kestad OK aga neil on pidevalt maha põlenud küttekehad ja termostaadid ja need on oi kui kallid. Siin on muidugi teist trikki tehtud - olen ostnud kõige odavama boileri flantsi mis sobib ja see asemele. Toimib.
Tauno K
külaline

Lugemata postitus Postitas Tauno K »

Veikko kirjutas:
Tauno K kirjutas:Tere härrased!
Ette tänades!
Mis süsteemi taga see boiler töötaks.
Õlikütte põleti- alumine siug, päikesepaneel- ülemine siug ning elektriküttekeha. Maja on ehitatud umbes 15 aastat tagasi, ostsin seda aga 4 a tagasi. Selle ajaga pole kordagi küttekeha vahetanud, boilerit puhastan ise kord 2a tagant. Boiler Fondital, mis on juba läbi roostetanud.
lihtsalt
külaline

Lugemata postitus Postitas lihtsalt »

Sul on siis vaja kolmesüsteemset boilerit, näiteks: http://www.cerbos.ee/et/35-kolmesüsteemsed-boilerid
Tauno K kirjutas: Õlikütte põleti- alumine siug, päikesepaneel- ülemine siug ning elektriküttekeha. Maja on ehitatud umbes 15 aastat tagasi, ostsin seda aga 4 a tagasi. Selle ajaga pole kordagi küttekeha vahetanud, boilerit puhastan ise kord 2a tagant. Boiler Fondital, mis on juba läbi roostetanud.
garmin
külaline

Lugemata postitus Postitas garmin »

Poola,Tsehhi, Itaalia, Prantsuse tootjad on loterii. See on nagu autodega, kui tahad 10 aastat muretut elu, vali saksa kvaliteet. Tean, millest räägin, sest olen välismaal töötanud gaasi- ja kütte valdkonnas mitu aastat.
Unkas
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Unkas »

Siis tulebki pilgud pöörata sakslaste poole, pakkuda on kolme süsteemset Winkelmann VF-300-2 akumulatsioonipaaki, millele tootja annab 5 aastase garantii (paigaldusel teatavate lisatingimustega arvestamise korral), osad müüjad pakuvad Euroopas seda ka 7 aastase garantiiga. Hind sisuliselt sama, mis Cerbose omal, lisainfot leiab http://smartac.eu/hewalex-vf-akumulatsioonipaagid/
Vali Hewalex päikesekütte seadmed http://smartac.eu/
nibe
külaline

Lugemata postitus Postitas nibe »

Dražice boilerid on Tšehhi toodang, aga Dražice on Rootsi firma NIBE tütarettevõtte, seega on kvaliteet taga.
garmin kirjutas:Poola,Tsehhi, Itaalia, Prantsuse tootjad on loterii. See on nagu autodega, kui tahad 10 aastat muretut elu, vali saksa kvaliteet. Tean, millest räägin, sest olen välismaal töötanud gaasi- ja kütte valdkonnas mitu aastat.
garmin
külaline

Lugemata postitus Postitas garmin »

nibe kirjutas:Dražice boilerid on Tšehhi toodang, aga Dražice on Rootsi firma NIBE tütarettevõtte, seega on kvaliteet taga.
garmin kirjutas:Poola,Tsehhi, Itaalia, Prantsuse tootjad on loterii. See on nagu autodega, kui tahad 10 aastat muretut elu, vali saksa kvaliteet. Tean, millest räägin, sest olen välismaal töötanud gaasi- ja kütte valdkonnas mitu aastat.
Tahad öelda, et sama kvaliteet nagu Wolf, De Dietrich, Flamco, Reflex? TESY on ka NIBE toode, aga boileri kvaliteet jätab soovida. See, et kuulsal emaettevõttel on mingi soodne tootmine ei taga kvaliteeti!
Ei soovi mingil moel antireklaami teha, aga mainitud ''Rootsi boileritega'' on olnud küll probleeme. Keskmise kvaliteediga toodang soodsa hinnaga
Vasta