Ma palun vastust mis naisterahvale üheselt mõistetav

Kas saan omale panna õhksoojuspumba, nt. ASHG12LLCA/AOHG12LLC 4,6kW.
Majas on olemas el. pliit, boiler, pesumasin. Need siis sellised suuremad el. tarbijad.
Aitäh
Lugemata postitus Postitas mlinnas »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas vtl »
Elementaarne, Watson. Seni kuni töövool jääb 5.2A piiresse, kasutad 1.5mm2 kaablit. Kui tuleb külm (või väga kuum) ilm ja pump hakkab maksimumvõimsusega tööle, siis vahetad kaabli 2.5mm2 vastu välja. Pärast võid vana 1.5mm2 kaabli tagasi panna.Külaline kirjutas:Huvitav mida tootjad/müüjad (näide ABC Kliima kodulehelt) selle toitekaabli kahe erineva ristlõikepindala andmisega mõtlevad?
Töövool A 5,2 (max 9,5)
Toitekaabli mõõt mm² 3 x 1,5 (2,5) mm²[/i]
?
Lugemata postitus Postitas Volt »
Kui soojuspumbal on pistik (ja enamustel <16A 1F seadmetel on), siis läheb see niikuinii seinakontakti.Volt kirjutas:1,5mm2 kaabli jaoks on 16A kaitse liiga palju. paigaldatuna rennis või seinal 13A veel sobib aga üldiselt on 10A ok.
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Pigem ikka 5G1,5.vtl kirjutas:minu Fujitsu Nocria 9kW seadmel on 3G1.5
3G1.5!Küülaline kirjutas:Pigem ikka 5G1,5.vtl kirjutas:minu Fujitsu Nocria 9kW seadmel on 3G1.5
Lugemata postitus Postitas mlinnas »
Lugemata postitus Postitas kasutajapuudub »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kui juba hulk raha on välja käidud, ja kallis soojuspump omale ostetud, siis oleks ehk huvitav teada ka kui palju see pump ühe või teise ilmaga/talvega elektrit tarbib. Kui toide pumbale tuleb otse kilbist ja seal pisut ruumi, siis saaks kasutada sellist arvestit :mlinnas kirjutas:Nii palju tehnilist juttuehk et siis saab juhul kui kutsun elektriku kes prioriteedirele ära teeb. Jah?
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025