Kuidas praktikas, kumba kipslae vuukides eelistada?

Lugemata postitus Postitas vee-tsee-tung »
Lugemata postitus Postitas ruttukarutuleb »
Lugemata postitus Postitas tung »
Lugemata postitus Postitas valez666 »
Lugemata postitus Postitas villu20 »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
villu20 kirjutas:Mis krdi iseliimuvatest siin jahutakse? ...
Lugemata postitus Postitas Valez666 »
Lugemata postitus Postitas euromaaler jr »
Millal ükskord jõuab kohale, et "oma usuga võõrasse kloostrisse ei minda"!euromaaler jr kirjutas:Aastal 2014 on huvitav tôdeda, et isegi eesti maalrid kasutavad rohkem sisenurkades akrûûli. Rääkisin sellise meetodi plussidest juba pea dekaad tagasi. Tore näha arengut.
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Tuleb tõdeda, et akrüüli on siiski mainitud, kuid osundatuna kipsplaadi ja põranda vahelise vuugi täitmisele:Urmas kirjutas:Gyproc juhend käsib teipida kõik nurgaliited ja akrüülist pole mitte ühtegi sõna
Lugemata postitus Postitas euromaaler jr »
Urmas kirjutas:Millal ükskord jõuab kohale, et "oma usuga võõrasse kloostrisse ei minda"!euromaaler jr kirjutas:Aastal 2014 on huvitav tôdeda, et isegi eesti maalrid kasutavad rohkem sisenurkades akrûûli. Rääkisin sellise meetodi plussidest juba pea dekaad tagasi. Tore näha arengut.
Eesti Vabariigis peab ehitaja juhinduma Eesti Vabariigi seadustest! Mitte ükski teise maa seadus Eesti Vabariigis ei kehti!
Kui teil Rootsis on akrüülimine kohustuslik, palun tee, aga püüa aru saada, et sa ei saa seda soovitada Eestis. Sinu ainuke rõõm on, et teil tehakse niimoodi ja sinu arvates saab nii kiiremini.
Katsu mõista veel ühte selle foorumi väikest eripära. Selles foorumis küsivad abi enamuses amatööridest iseehitajad, neile ei ole vaja tootlikkust ja ma ei taha neile soovitada kiiremat/lihtsamat varianti, vaid parimat.
Kuna Eesti Vabariigis puudub soomlaste RYL sarnane siseviimistluse juhend ja muud seadusandlikud aktid, millest juhinduda maalritööde teostamisel, siis tuleb järgida tootjate juhendeid. Näiteks Euroopa ja sealhulgas ka Põhjamaade suurimaid kipsplaatide tootja Gyproc juhend käsib teipida kõik nurgaliited ja akrüülist pole mitte ühtegi sõna, siis Eesti Vabariigis tuleb järgida seda juhendit.
Kui ma FIE-na seda juhendit ei järgi ja jamade korral antakse mind kohtusse, siis 100% kindlusega jään kaotajaks pooleks kohtus mina koos kohustustega oma kulu ja kirjadega praak ümber + kohtukulud. Minul sellist jama pole vaja.
Kipsplaadi viimistluse tootejuhend ütleb järgmist:
4. Teibitakse ja pahteldatakse ka kõik nurkliited.
Allikas http://www.gyproc.ee/paigaldamine/paiga ... mistlemine
Olgu, valgustan sind natuke. Ma ei tee "liinitööd", vaid minu teenuste tellijad on enamuses eraisikud.euromaaler jr kirjutas:... Vôibolla olen tôesti valesti aru saanud, et näiteks sisenurkade viimistlemisel pole viimasel 25 aastal Eestis tootlikus tôusnud uuemate töövôtete rakendamisega...
Lugemata postitus Postitas pancho villa »
Lugemata postitus Postitas taurius »
Jah, olen näinud. Paberteip isegi värvi all reageerib niiskusele ja pundub kergelt. Niisketes ruumides omal riiskol eiran kipsplaadi tootjate juhendit ja kasutan võrkteipi. Aga ainult niisketes ruumides! Võrgu kasutamisel pole pundumise efekti täheldanud.taurius kirjutas:... Kytmata maja voibolla kips plaat ja pahtel ja tape reageerivad kylmale voi kergele niiskusele erinevalt. Kas keegi on midagi sellist t2heldanud
Lugemata postitus Postitas renxx »
See on umbes sama nagu napsisena auto juhtimine. Täpselt senikaua tehakse kuni midagi pole juhtunud, aga kui vahele jäädakse, siis ollakse tagantjärgi targad.renxx kirjutas:Kõik enda objektid ning ka endale teinud ALATI klaaskiud lindiga meetodil, pahtel alla, lint ja pahtel peale. Mitte mingeid probleeme pole olnud mõranemisega ega ka vuukide esile tulekuga. Ei saa üldse aru, milles see vaidlus siin on.
Lugemata postitus Postitas renxx »
Üksiku hundina töötamine ei tähenda veel, et pakun oma teenust eraisikuna. Ikka juriidilise keha on ka küljes FIE vormina.renxx kirjutas:Urmas, teen tööd täpselt samamoodi nagu sina, eraisikuna...
Esimene on klaaskiudteip ja teine klaaskiust võrkteip. Vaidlus käib ikka võrkteibi(teine variant) vs paberteip vahel.
Lugemata postitus Postitas ponks »
Lugemata postitus Postitas valez66666 »
Mina ei kasuta kumbagi sinu poolt kirjeldatud varianti.ponks kirjutas:Oot, kas pole nii, et klaaskiud lintteip käib pahtliga kipsi vuukidesse ja klaaskiud võrkteip käib pahtliga nurkadesse.
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025