Praod tellismüüri vuukides

Tellismüür
külaline

Praod tellismüüri vuukides

Lugemata postitus Postitas Tellismüür »

Tere,

Selline mure, et peale müüriladumist tekkisid peaaegu koheselt vuuki praod. Millest see on tingitud ja kas seda on võimalik ka parandada. Laoti väga kuuma ilmaga.
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Re: Praod tellismüüri vuukides

Lugemata postitus Postitas maik »

Ladumisel pole järgitud tehnoloogiat!
Puuduvad deformatsiooni vuugid, või on need vales kohas!
Parandadamine suht võimatu!
Kuum ilm on otsitud vabandus!
Kokkuvõttes võib oletada, et tegu on järjekordse säästu/objektiga koos odavama otsa ladujatega.
Miks ma nii oletan?
Sest täna ei saa ükski korralik muurari (kes ka homme tööd teha tahab) endale lubada sellist mõrast müüri.
:jooma
Tartlane
külaline

Lugemata postitus Postitas Tartlane »

Millega täidetakse deformatsiooni vuugid? Silikoniga?
Tooni erinevus?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tooni erinevus on pseudo/probleem võrreldes kaootiliselt kulgeva deformatsiooniga(mõra,pragu).
Pole ise kunagi täitnud, aga olen näinud, et täidetakse mastikuga ja paaril majal olen näinud vuugiga sama tooni elastset nõõri.
maik
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Tooni erinevus on pseudo/probleem võrreldes kaootiliselt kulgeva deformatsiooniga(mõra,pragu).
Pole ise kunagi täitnud, aga olen näinud, et täidetakse mastikuga ja paaril majal olen näinud vuugiga sama tooni elastset nõõri.
maik
Mis mõttes pole ise täitnud? Laod tellised ära ja minek? Peaks ikka tervik lahendus olema või mis :?:
Külaline
külaline

Külaline kirjutas: Mis mõttes pole ise täitnud? Laod tellised ära ja minek? Peaks ikka tervik lahendus olema või mis :?:
Otseses!
Täpselt nii, näiteks; muurari töövõtu/piiridesse kuulub ladumine (juhul kui pole eelnevalt kokkuleppet lisa töödeks.)
Ega ikka ei pea olema tervik/lahendus, iga mees jäägu oma liistude juurde.

Def.vuuke täidavad krt. teab millega vastava pädevusega spetsialistid (ei pretendeeri selleks).
Külalise loogika järgselt võib lugeda enesest/mõistetavaks, et maaler paneks põranda/liistu jne.
Nii, et kui oled ehitaja siis järelikult pead olema hunt Kriimsilm oma 9 ametiga.

Maik
Vasta