korteri remont
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
korteri remont
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kas 60 tuhat töörahana on tõesti palju küsida 3 toalise korteri ( 70 ruutu põranda pinda kokku )remonti eest, mida me teeks 3-kesi oma tööriistadega umbes kuu aega.Vannituba ja WC-d ei ole vaja teha ( umbes 8 ruutu kokku ). Nimelt oli vaja panna uus põrand laduadest, vana muidugi ennem üles kiskuda, siis lakke suurde tuppa ripplagi ja 2 tuppa ja koridori kipslagi karkassiga, muidugi tuleb seda pahteldada ja värvida. Seina tuli värvitav tapeet, vana maha võtta ja mõnda seina krohvida kuna vana krohv pudenes, siis pistikud seina ühendada ja lae kuplid lakke paigaldada, kööki umbes 7 ruutu seina plaatida, sinna ka kipslagi ja põrand vahetada, siis kõik radikad üle värvida, siis 7 ust ette paigaldada. korter on ise 4 korrusel. Ühesõnaga korterile tuli kap-remont teha. Siis omanik helistas mulle tagasi ja ütles, et talle tehti odavamaid pakkumisi ka, et minu teenuseid ei vajata. Vabandust kui see jutt valesse rubriiki sai
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas margot »
Sry, mind ajas natukene itsitama. Ma ei taipa küll ehitusest midagi ja võibolla olen veidi õel, aga naljakas oli lihtsalt lugeda kuidas 3 meest teevad korteris kuu aega tööd ja siis on nimekirjas pistikute vahetused ja raditakte värvimised ka:D
rofl
rofl
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Rommel »
Mis sul nalja teeb ?? kas pistikute vahetuse ja radikate värvimise peax peremees ise ära tegema või ? Kutt lihtsalt kirjutas tööde loetelu ja tööde maxumuse.Mitmekesi nad töötavad on nende endi asi.Ja alti saab ju mingi tuba ennem valmis kus üx töömeestest saab pistikuid paigaldada ja teised lõpetamas teisi tube . Sa vist mõtlesid et hommikul tulevad mehed objektile ja hakkavad ainult pistikutega mängima .Arvan et oled valel leheküljel kommentaarimas.margot kirjutas:Sry, mind ajas natukene itsitama. Ma ei taipa küll ehitusest midagi ja võibolla olen veidi õel, aga naljakas oli lihtsalt lugeda kuidas 3 meest teevad korteris kuu aega tööd ja siis on nimekirjas pistikute vahetused ja raditakte värvimised ka:D
rofl
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Lucyfer666 »
Mitte, et sa ei taipa ehitusest midagi, vaid sa oled lihtsalt LOLL!!!margot kirjutas:Sry, mind ajas natukene itsitama. Ma ei taipa küll ehitusest midagi ja võibolla olen veidi õel, aga naljakas oli lihtsalt lugeda kuidas 3 meest teevad korteris kuu aega tööd ja siis on nimekirjas pistikute vahetused ja raditakte värvimised ka:D
rofl
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Lucyfer666 »
Endale tegin suures toas, ca 20m2 kapremondi, s.t. vana tapeet maha, seinad sirgeks krohvitud ja pahteldatud, lagi pahteldatud, pistikud vahetatud, seinad efektvärvi alla, portega tapeet, 12mm parkett, laevalgustid, seinavalgustid, kardinad eritellimusel, koos materialiga tuli 45 000.-, kui sisse arvestada ka oma tööraha, arvan et 60 000.- on isegi väga hästi saadud, kardan, et kes sellest hinnast allapoole lasid, need said lihtsalt pygada, arvan et sellist objekti pole vaja taga nutta ja mingeid syymekaid tunda, et kas oli kõrge hind?!
Kui tead, et teed korraliku tööd, kui ikka teed, siis julge ka hinda kysida!
Kui tead, et teed korraliku tööd, kui ikka teed, siis julge ka hinda kysida!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu