Olen natuke nõutu ja paluks targematelt tegijatelt veidi nõuannet. Pidin esialgu tegema tellijale ainult trepikoja seinad dekoratiivkrohviga, kuid ta "sundis" mind maha kiskuma trepikoja põrandal olnud vaipkatte ja põranda samuti tegema dekoratiivkrohviga ehk seintega samas stiilis. Sikutasin siis selle "mistra" ära ja nüüd avaneb mulle selline vaatepilt. Nüüd oleks aluspind vaja saada korralikuks, aga põrandal on liim osaliselt nagu pudedavõitu, siis proovisin selliste riistadega Nailon harjased hakkasid kiiresti kuluma, terasharjadega kauss võttis ainult pealispinna libedaks, käiakiviga kauss tõmbas ennast umbe ja ainuke, mis toimis, oli teemantlamell, kuid see tolmab tohutult. Kas oleks abi kui pistaks teemantlamelli reguleeritavate pööratega releka otsa ja lasta väiksematel pööretel. Kui aitaks, lasen tellijal sellise osta. Tean, et on olemas ka spets põrandalihvimise "relakas" kasutamiseks koos tolmuimejaga, kuid asun hetkel Eestist üpriski kaugel ja kohalikus rendipunktis ei hakanud seda silma, samuti ka poes mitte. Poes oli müügis ainult pöörete reguleerimisega 1000W Boch. Kui ei aita, siis nühin lihtsalt traatharjaga niipalju kui saan.
Ma ei oska ette kujutada, palju siinsetest tegijatest on dek.krohvi põrandale paigaldanud, aga minu ettekujutus eeltöödest oleks järgmine:
- lahtisest kuivanud liimist puhtaks
- kruntida
- teha aluspind korda tasandusseguga ja seda koos armeerimisvõrgu(Ejot) paigaldusega, trepiastmeid ei võrgutaks või ikkagi peaks?
- uuesti kruntida
- dekoratiivkrohv
Jäi mul midagi kahe silma vahele või läks meelest?
Tahaks 100%-lt kindlapeale minna, sest siia garantiitöid tegema tulla oleks natuke kaugevõitu.
Ei solvu kui ideed maha tehakse, aga olen rõõmus kui selgub, et olen õigel teel.
Kogu seda kupatust on kolme korruse jagu, nii, et seda "rõõmu" jätkub.

Tänud ette!