Lauspahtelduse abi

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Külaline
külaline

Lauspahtelduse abi

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere kallid kaasmaalased!

Palun mõnel maalrimehel kes on ka oma töös pädev, kirjutatada mulle põhi asjad mida ma peaksin jälgima lauspahteldamises? Palun kritiseerimine teiseks korraks jätta.
Olen ise noor, kuid soovin hakata antud valdkonnaga tegelema ja lihtsalt visuaalselt mismoodi ning mida ma kindlasti peaks jälgima.
Müts maha mehe ees, kes viitsib kirjutada põhjalikult! ;)
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Re: Lauspahtelduse abi

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Ma ei tea, kus kohas sa kirjutamise ajal asusid, kuid ise hetkel ei ole sinu kaasmaalane. :)
Jäta müts pähe ja hakka juutuubis pahteldamisest klippe sorima ja neid vaatama! Olgu töövõtete kirjeldus nii põhjalik kui tahes, aga sa ikka ei saa ettekujutust pahteldamisest. Võta heaks!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Re:
külaline

Re:

Lugemata postitus Postitas Re: »

Külaline kirjutas:..
Olen ise noor, kuid soovin hakata antud valdkonnaga tegelema ja..
See pole valdkond, see on peaks olema üksainus kitsam oskus valdkonna (ehitus -> ehitusviimistlus) teiste oskuste seas.
Et ainult lauspahteldamisega tegeleda, tuleks seina juurest eest minena lükata õppinud ja oskaja viimistleja pahteldamise ajaks või hakata otsima meeskondi ja kohti, kus ainult lauspahteldamist pakutakse (on selliseid niiväga?).
Külaline
külaline

Re: Re:

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Re: kirjutas:... Et ainult lauspahteldamisega tegeleda, tuleks seina juurest eest minena lükata õppinud ja oskaja viimistleja pahteldamise ajaks või hakata otsima meeskondi ja kohti, kus ainult lauspahteldamist pakutakse (on selliseid niiväga?).
Mõnede tuttavate käest oleks nagu kuulnud, et Soomes mingi aeg tagasi harrastati seda "liinitööd"- pahteldajad-lihvijad-värvijad.

Urmas
Vasta