Kalvis KO2A-1 pliit ainult toidu valmistamiseks
Postitatud: 22 Veebr 2014, 17:59
Küsimus: kas Kalvis KO2A-1 pliidiga süüa teha kannatab? Nii plaadil kui praeahjus. Pliit on ilma veesärgita ja soojamüürita. (Kuna ma ei lugenud tootja deklareeritud väljuvate suitsugaaside temperatuuri kusagilt välja, siis kas mingi väiksemat sorti soemüüri lisamine on mõeldav?) Köök-toa kubatuur on 180m3 ja on ilma ukseta käiguteega ühendatud maja teiste ruumidega. Kas toiduvalmistamisel, mis kestab nt 2...3 tundi, tekib ikkagi ruumi ülekütmise oht? (See tekib sel juhul vist ka tellispliidi korral?)
Samasse ruumi on kavas ka tellisahi ehitada, nii et neid kahte küttekeha saab siis sõltuvalt vajadusest kütmiseks kasutada. Korsten on 200mm Isokern, kõrgus napp 5m. Pean tegema valiku köögipliidi osas, kas valmispliit või tellispliit.
Vastata võivad kõik, nii teoreetikud kui ka praktikud
Müügimehed: millise vähima hinnaga seda pliiti Eestis osta saaks?
Samasse ruumi on kavas ka tellisahi ehitada, nii et neid kahte küttekeha saab siis sõltuvalt vajadusest kütmiseks kasutada. Korsten on 200mm Isokern, kõrgus napp 5m. Pean tegema valiku köögipliidi osas, kas valmispliit või tellispliit.
Vastata võivad kõik, nii teoreetikud kui ka praktikud

Müügimehed: millise vähima hinnaga seda pliiti Eestis osta saaks?