selline jää akende peal.
millest see on? ruumis on ca +5 kraadi
kas see on normaalne nähtus?
Lugemata postitus Postitas xjan »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas teemaalgataja »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Kas füüsikatunnist kohe mitte midagi ei meenu, et õhk sisaldab alati veeauru ja mida soojem, seda rohkem vett sinna "mahub". Kui paned padja vastu akent, siis on padja taga külmem ja veeaur kondenseerub aknale ning jäätub seal. Umbes selliselt seletaks ma seda nähtust oma eelkooliealisele lapselapsele.teemaalgataja kirjutas:mis niiskus? ... padja vms asja panen rõduukse ette, tekib sinna vahele ukse peale jää ... millest see jää ikkagi tekib
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Tere.Tuleb alati meeles pidada, et termomeeter näitab alati temperatuuri antud punktis või kontaktpinna piirkonnas.majaomanik3 kirjutas: selline jää akende peal.
millest see on? ruumis on ca +5 kraadi
kas see on normaalne nähtus?
Lugemata postitus Postitas AHEL »
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Mul kodus on selline näide, et üks auto, mis seisab lahtises katusealuses, ei lähe härma, teine on paar meetrit kõrval ja härmas. Tempreatuur peaks seal küll sama olema. Kas sellele on mingi teooria?Külaline kirjutas:kaugus on oluline aga ma soovin kuulda teooriat
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Hea näide. Jah, selle nähtuse kohta on olemas teooria,Küülaline kirjutas: Mul kodus on selline näide, et üks auto, mis seisab lahtises katusealuses, ei lähe härma, teine on paar meetrit kõrval ja härmas. Tempreatuur peaks seal küll sama olema. Kas sellele on mingi teooria?
Vastab tõele.dumbuser kirjutas:Te sellest ikka saate aru, et see härm on niiskuse ja temperatuuri koostöö.
Kirjeldus jäi segaseks.dumbuser kirjutas:Kaetud kohas ei saa see niiskus nii vabalt liikuda. Ilmselgelt on seal ka jahtumise puhul kiirus väiksem. Mõlemast kokku saabki sellise jahtumise, et see ei erineva ümbritsevast niipalju, et saaks kastepunkt tekkida. Peaks EMHI tegelastelt küsima, vast on neil ka mingi visuaalne materjal selle kohta.
Ehk ei esine mitte alati . Järelikult on mingi kindel tingimus, mis seda põhjustab.....ja nii enamus aega talvest
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Lugemata postitus Postitas tommy4 »
Lugemata postitus Postitas ping »
Aga kui auto teistpidi, teise poolega pargid kas siis on ka härmatis oma poolt vahetanud?tommy4 kirjutas:Püüan asja veidi veel segasemaks ajada : Auto ei pruugi olla katuse all, piisab ka näiteks puuokstest.
Kui auto parkida nii, et puuoksad ulatuvad poole auto kohale, on okste all olevad aknad kuivad (suvehommikul) või puhtad (talvel), teise poole aknad aga märjad (suvel) või härmas (talvel).
Peaks need autod mõneks ööks oma parkimiskohad vahetama siis oleks pilt selgem, et kas katus mängib rolli.Küülaline kirjutas:Mul kodus on selline näide, et üks auto, mis seisab lahtises katusealuses, ei lähe härma, teine on paar meetrit kõrval ja härmas. Tempreatuur peaks seal küll sama olema. Kas sellele on mingi teooria?Külaline kirjutas:kaugus on oluline aga ma soovin kuulda teooriat
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Lugemata postitus Postitas abe »
Lugemata postitus Postitas papi »
papi kirjutas:Algatajale vastuseks - ei, selline ukse vägistamine ei ole normaalne.
Garantiijutuga ära pärast sellist pilti uksetootja juurde enam mine...
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025