Vannitoa põranda tegemine TARTU

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
larry112
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Vannitoa põranda tegemine TARTU

Lugemata postitus Postitas larry112 »

Kas keegi Tartus on nõus sellist mikrotööd ette võtma? Materjali muretsen ise nii nagu ehitusmees soovib. Vana pinda alt lõhkuda pole vaja. Piisab uuest plaadikihist vana peale. Oluline on, et kalded õiged saaks ning, et ei jääks loigukohti. Ning samas küsimus ka selle kohta, et ühel piltidest on mul ringiga märgitud seinaplaadid mis on mingil põhjusel oma värvi muutnud. Kas neid ükshaaval vahetada ka saaks normaalselt kui mul selle sordi plaate mõni alles veel? Töödeks siis oleks plaatimine, vuukimine ning silikoonimine. pinda alla 1m2 + aste.

Huvi korral lari16@hot.ee

http://album.ee/album/596591/50339045
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Re: Vannitoa põranda tegemine TARTU

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Tere! Nii lihtsalt, ilmselt asjast asjast asja ei saa.
Plaadid plaaditud põrandaosalt, tuleb eemaldada. Samuti tuleb eemaldada ka ring plaate,
alumiselt seinarealt. Tundub, et plaatija on sellise trapitüübi kokkupanekul teinud vea.
Olemasolev kalle on "veidi" rängavõitu ja mitte ainult trapi suunas. Mõistlik oleks kallet ehitada,
mitte vanadele plaatidele ja plaadiseguga. Trapikorpust ning selle sisu, peab eelnevalt nägema.
Võimalik, et seal all pole ka mingit hüdrot siis on kogu see kast vettinud - no nagu käsn.
Peaksid dushinurgad seinad veel kipsplaadist olema siis võib minna lammutamiseks.
Usun, et ma ei eksi, aga odavat lahendust, mis oleks kestev, seal kahjuks pole. Andres
meumers
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meumers »

Tervist
Täitsa õige jutt ,alumine plaadi ring eemaldada ja põrand samamoodi.
Kuna hüdro ka tuleb paigaldada ,et edaspidigi plaat seinas püsiks ja põrandal .
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kui igasuguste "vana peale uue" tegemiste puhul tuleb keegi, kes ei tunne vähimatki huvi selle vana vastu seal all, kiirelt ära teeb, tellimust võtabki sõnasõnalt, siis peaks sellest järgmise remondi kinni maksma seesama tegija kahasse sellega, kes sellise tegemise idee läbi surus.
larry112
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Plaadid on hetkel paigaldatud tõesti kipsplaadist seinale. Kogu ruumi märguvad seinad/põrandad on selle kummistuva asjaga üle käidud enne plaatimist. Aste on täiesti tavalisest tellisest laotud ning selle kummise asjaga pesemispoolelt kaetud enne plaatimist. Trappi liigutada ei saa kuna see on betooni valatud. Ei taba miks peaks seinalt alumise ringi eemaldama?
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

Plaaditud pindadele (seinad/põrandad) võib uue plaadikihi või enamgi plaatida.
Teatud juhtudel, aga ei. Uus kiht plaate vanadele plaatida, ei likvideeri seda põhjust,
mis iganes siin all ka on või pole. Ei tee seal midagi paremaks, hoopis vastupidi.
Usun, et on veel hästi läinud, kui piisaks vaid esimese plaadirea eemaldamisega.
Eeldades, et kips pole kahjustunud siis teisiti pole mõistlik kallet ehitada ja pole
võimalik seda kasti veepidavaks saada. Võimalik, et trapikorpus võib jääda paika!?
Andres
larry112
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Ma miskipärast arvan, et meil siin arutelu tiba tegelikkusest mööda läinud. Probleemi kui sellist ei ole seinas ega kuskil. Probleem on lihtsalt visuaalne. Hetkel maha pandud plaadid ei olnud sirge servaga ning kuna ma nad ise ladusin siis on paar kohta nn sisse vajunud ladumise ajal kuhu nüüd vesi peale jääb. Üks nendest kohtadest on kohe trapi kõrval. Seda miks mõned plaadid värvi muutnud on seinas ei oska ma öelda. Sai vana tuntud reha otsa astutud ning võetud üks soodsamatest variantidest mis tol hetkel saada oli. Võibolla on põhjus selles, et silikoon on paaril korral täpiliseks läinud ning olen seda vahetanud ning siis kuidagi on niiskus vms roninud plaadi sisse lõigatud otsast vms. Samas on ka keset seina paar plaati tooni muutnud niiet ei oska öelda.
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

Seda oli piltidel ka näha, et ümber perimeetri, on uus silikoon.
Vesi on seal plaatide all praegugi, vähemelt on seal enam kui niiske.
Saatsin Teie emaili aadressile, mis oli avapostituses. Andres
larry112
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Töö tehtud ning võib teema lukustada
Suletud