M Kipskrohv Knauf
Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
M Kipskrohv Knauf
Lugemata postitus Postitas Triips »
Müüa kuni 15 kotti kipskrohvi.
1 kott 30kg = 9 € (Bauhofis 11,79 €)
Knauf Rotband - tööstuslikult valmistatud ühekihiline krohv, mis sobib eriti hästi betoonlagede ja -seinte krohvimiseks. Kasutatakse kõigis normaalse niiskusetasemega ruumides, sealhulgas köökides ja vannitubades. Mõeldud lagede ja seinte krohvimiseks. Elastne, auru läbilaskev (hingav) ja löögikindel. Ette nähtud kasutamiseks sisetöödel. Kantakse pinnale käsitsi.
Triinu - 5656 0567
1 kott 30kg = 9 € (Bauhofis 11,79 €)
Knauf Rotband - tööstuslikult valmistatud ühekihiline krohv, mis sobib eriti hästi betoonlagede ja -seinte krohvimiseks. Kasutatakse kõigis normaalse niiskusetasemega ruumides, sealhulgas köökides ja vannitubades. Mõeldud lagede ja seinte krohvimiseks. Elastne, auru läbilaskev (hingav) ja löögikindel. Ette nähtud kasutamiseks sisetöödel. Kantakse pinnale käsitsi.
Triinu - 5656 0567
-
- külaline
-
- külaline
Re: M Kipskrohv Knauf
Lugemata postitus Postitas triibukehuiar »

http://www.bauhof.ee/kipskrohv-knauf-rotband-30kg.html
netipoodides 8.50-9.50 € huvitav miks küll peaks minema triibiku juurde minema seda ostma.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Triips võib ju unistada 9€ kotist, aga ise käin poes kauplemas ja 30kg koti MP-d (Knaufi toodang) Triipsu hinnast 1/3 veel odavamalt.
-
- külaline
Kahjuks juhtub algajatel tõesti nii, et ei oska õigesti materjale arvestada
Vabandused eksitava hinna kohta, kuid siis kui mina vaatasin oli seal tõesti selline hind. Ning ise ostsin kahjuks sellise hinnaga, ehk 9 €.
Kas teadjad oleksid nõus õiglase hinna määramisega aitama?
Minu eesmärk pole kellelegi "külma teha", vaid valesti arvestatud materjalist lahti saada leides inimese, kellel seda vaja oleks.

Vabandused eksitava hinna kohta, kuid siis kui mina vaatasin oli seal tõesti selline hind. Ning ise ostsin kahjuks sellise hinnaga, ehk 9 €.
Kas teadjad oleksid nõus õiglase hinna määramisega aitama?
Minu eesmärk pole kellelegi "külma teha", vaid valesti arvestatud materjalist lahti saada leides inimese, kellel seda vaja oleks.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas timburi »
Elu on (kahjuks) näidanud, et poehinnast tuleb 50% maha võtta, et tekiks potentsiaalseid huvilisi. Tõsi ta on, et letihind ei ole siin väga näitaja, kuna enamik poode teevad kampaaniaid aeg-ajalt (ka hetkel on igalpool) kõik kaup -20%. Samuti saavad enamus suuremad kliendid letihinnast 20% igapäev alla, rääkimata veel muudest kanalitest (projektimüük, suurklient jne).
Nii et 5-6 euri kott ja ole sellegagi rahul.
Nii et 5-6 euri kott ja ole sellegagi rahul.
-
- külaline
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lase aga heaga hinda veel allapoole, sest sul on konkurente.

Rauno kirjutas:Müüa MP75 kipskrohv, 30 kilosed kotid, jäi üle mingi 10 või 20 kotti, hind 4 eurot koti eest, asub Tallinnas Tondil. Soovi korral saan ka arvega müüa. Tel. 59123552
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- külaline
Urmas - Kas võtad ära 15 kotti, kui 3€ per kott annan?
Lugemata postitus Postitas marguso »
Tere !
7 kotti 20 € tulen ostan ära kui sobib. Olen homme linna tulemas. Mul peaaegu vahet pole kas Teilt või Raunolt. Välja arvatud selles, et teie puhul peaksin Laagrisse sõitma.
Margus
5 6 500 2 16
7 kotti 20 € tulen ostan ära kui sobib. Olen homme linna tulemas. Mul peaaegu vahet pole kas Teilt või Raunolt. Välja arvatud selles, et teie puhul peaksin Laagrisse sõitma.
Margus
5 6 500 2 16

Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed