Veelkord pesumasina ühendamisest
-
- külaline
Veelkord pesumasina ühendamisest
Lugemata postitus Postitas woop »
olen esimest korda siin ja äkki on sellest teemast räägitud. Mul pesumasinaga selline jama, et kuna äravool on ühendatud kraanikausi alla kraanikausi enda äravoolust kõrgemale, siis kipub kraanikaussi lastav vesi sattuma pesumasinasse.
Kas pesumasin on valesti ühendatud, et pesumasina äravool peaks olema kraanikausi äravoolust allpool või on olemas mingi klapp, mille saaks pesumasina äravoolutoru otsa panna ja mis kraanikaussi lastavat vett osaliselt pesumasinasse ei viiks?
Tänud ette!
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Re: Veelkord pesumasina ühendamisest
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Ma ei saa isegi sellest aru kuidasmoodi kraanikausi alune on äravoolust kõrgem nagu esimene lause ütleb. Aga edasi on pesumasinatel endil juba sees mingi klapp, mis ei lase vett sealt ärajooksust sisse. Kindlasti on ka selliseid kus ei ole seda klappi. Üsna lihtne lahendus oleks see pesumasin ärajooksu toru ühendad selliselt, et toru on ülespoole jõnks sees. Siis peab vesi sealt jõnksust üles minema. Iseasi on muidugi see, et kas seda õnnestub teha.woop kirjutas:Tere,
olen esimest korda siin ja äkki on sellest teemast räägitud. Mul pesumasinaga selline jama, et kuna äravool on ühendatud kraanikausi alla kraanikausi enda äravoolust kõrgemale, siis kipub kraanikaussi lastav vesi sattuma pesumasinasse.
Kas pesumasin on valesti ühendatud, et pesumasina äravool peaks olema kraanikausi äravoolust allpool või on olemas mingi klapp, mille saaks pesumasina äravoolutoru otsa panna ja mis kraanikaussi lastavat vett osaliselt pesumasinasse ei viiks?
Tänud ette!
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas woop »
Proovin veel täpsemalt selgitada. Vannitoa kraanikausi all on ühendused järgmised (vaadates ülevalt allapoole): pesumasina äravool, äravool kanalisatsiooni, kraanikausi haisulukk.
Pesumasina taga see tagurpidi U kujuline jubin puudub. Äravoolutoru on paigaldatud otse pesumasinast kraanikausi alla ja pigem on ta selline rippuv lõtv õigetpidi U.
Kas sinna võib ollagi see koer maetud

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Mitte võib, aga arvatavasti ongi. Äravoolu vooliku mingi osa peab olema kõrgemal pesumasinas oleva vee maxtasemest! See väldib, et pesumasin võtab küll vett, aga oma nõutud kogust ta ei saa kätte, sest osa vett võib voolata kanalisatsiooni ja kraanikausist tulev pressib pesumasinasse.woop kirjutas:Kas sinna võib ollagi see koer maetud
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas pesunaine »
-
- külaline
Kordame siis üle.pesunaine kirjutas:"Kraanikaussi lastav vesi kipub minema pesumasinasse", oli kirjutatud. Ma pole veel enda pesumasinat ühendanud, aga sarnaselt on ka minu veevärgis: kraanikausi äravoolutoru küljes on u-kujuline moodustis, sinna peaks lõppema enne kanalisatsiooni minemist ka pesumasina äravoolu voolik. Kas kraanikausi vesi läheb sinna kuhu peab või satub pesumasina voolikusse?
UrmasKülaline kirjutas: Äravoolu vooliku mingi osa peab olema kõrgemal pesumasinas oleva vee maxtasemest! See väldib, et pesumasin võtab küll vett, aga oma nõutud kogust ta ei saa kätte, sest osa vett võib voolata kanalisatsiooni ja kraanikausist tulev pressib pesumasinasse.
-
- külaline
Urmas
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 89 korda
- On tänatud: 142 korda
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Ma ei saa ikka aru mismoodi saab see vesi sinna sattuda? Pesumasina põhjas on ju äravoolu peal veel pump ka kõige all. Et pressib ennast läbi selle peenikese vooliku ja pumbast tagurpidi läbi üles pesumasinasse?woop kirjutas:kipub kraanikaussi lastav vesi sattuma pesumasinasse ... kraanikaussi lastavat vett osaliselt pesumasinasse ei viiks
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Midagi sellist jah. On minulgi juhtunud. Aitas kui ühendasin pesumasina haisulukust madalamale.Küülaline kirjutas:Et pressib ennast läbi selle peenikese vooliku ja pumbast tagurpidi läbi üles pesumasinasse?
ehitusremont@gmail.com
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 89 korda
- On tänatud: 142 korda
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Siis peaks ju hoopis vaakum tekkima ja pesumasin tühjaks imetama, kui äravool õhku ei saa.rokikas kirjutas:Aitas kui ühendasin pesumasina haisulukust madalamale.
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
ehitusremont@gmail.com
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad