Saksakeelne manuaal: http://www.ariston.com/cz/media/files/1 ... od_BDR.pdf

Lugemata postitus Postitas duplex »
Lugemata postitus Postitas Imelik »
... allikas Tarbijakaitseamet.Toodet ilma eestikeelse kasutusjuhendita müüja ei tohi, sest vastavalt Tarbijakaitseseaduse § 6 lg 1 kohaselt peab tootja lisama tehniliselt keerukale, ohtlikke aineid sisaldavale või kasutamisel erioskust nõudvale kaubale kasutusjuhendi. Sama seaduse § 6 lg 2 ning 3 kohaselt peab võõrkeelne kasutusjuhend olema tõlgitud eesti keelde ulatuses, mis sisaldab tarbijale vajalikku teavet kauba õigeks, sihipäraseks ja säästlikuks kasutamiseks, kauba õigeks kokkupanemiseks, paigaldamiseks, ühendamiseks, hooldamiseks või säilitamiseks ning vajaduse korral ka hävitamiseks. Samuti peab eestikeelne kasutusjuhend olema üheselt arusaadav.
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Lugemata postitus Postitas vtl »
Ei ole lubatudduplex kirjutas:Küttekeha võimsus 1500w peaks olema. Kas nii on lubatud, et võtan kilbist kolmefaasilise kaitsme välja ja panen samavõimsa ühe kaitsme ning võtan kaablil kasutusse 3 soont ja 2 soont jäävad varuks kui kunagi tuleb näiteks 3 faasiline boiler on hea kohe asi kolmefaasiliseks teha.
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Selles on vtl kahtlemata õigus, aga tegelikult ei ole vaja isegi kaitselülitit asendada. Kolmepooluselise kaitselüliti üks poolus teeb ka sama töö.vtl kirjutas:Ei ole lubatud ... hulk ebapäedvaid inimesi tahab hirmsasti ise juhtmeid ühendada, omamata elektriasjandusest vähimatki arusaama, tuleb õudus peale.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Asi ei ole ju selles, kui mitut kruvi võib ise keerata ja kui mitmest alates tuleb töömees kutsuda.duplex kirjutas:Kolme kruvi kinnikeeramiseks tuleb kutsuda töömees?
Sellepärast ma hakkasingi kätega vehkima, et küsija tahtis omaenese tarkusest minna kilpi mingeid kaitselüliteid asendama, ilma arusaamiseta, mismoodi üks (3F või 1F) kaitselüliti toimib. Ja see viimane tegevus on potentsiaalselt ohtlik.Küülaline kirjutas:Selles on vtl kahtlemata õigus, aga tegelikult ei ole vaja isegi kaitselülitit asendada. Kolmepooluselise kaitselüliti üks poolus teeb ka sama töö.
Viidatud seaduse järgi on keelatud tegutsemine, mitte elektriteemal rääkimine.Küülaline kirjutas:Viidatud seaduse järgi tuleks tegelikult siin foorumis nõu andjad ka vastutusele võtta?
Sinu enda postitusest 14. okt. kell 14:30:duplex kirjutas:Millest tehakse järeldused, et ma ei tea mismoodi kaitselüliti toimib või mis järjestuses juhtmeid ühendada?
Tegelesid nõrkvooluseadmete paigaldusega, aga ei suuda visuaalselt tuvastada, kuidas on boileri tennid ühendatud - tähte, kolmnurka või paralleelselt? Tester on võõras termin?duplex kirjutas:Tegelesin ca: 10 aastat tagasi nõrkvooluseadmete paigaldusega ja ükski maja ja kool pole siiani maha põlenud.
[...]
Lihtsalt kui müüja väitis mulle, et neile saab ühendada ka 3 faasi ja ma leian klemmid ühele faasile siis loomulikult ma küsin, et kes oskab nõu anda, äkki keegi on kokku puutunud.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Kas faaside voolutugevuse ühtlustamiseks? Küttekehad saavad ikka ühesugust koormust?Kalvis kirjutas:... Kolmefaasililised boilerid on tungivalt soovitav kasutusele võtta 3 faasilisena ...
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025