pööninguluuk tulekindlaks
pööninguluuk tulekindlaks
Lugemata postitus Postitas sulder »
kas on mingi võimalus muuta olemasolev soojustusega pööninguluuk tulekindlaks(EI 15).olen lugenud erinevatest tihenditest,immutusvahenditest jne.või on mõistlik luuk uue vastu vahetada?
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Re: pööninguluuk tulekindlaks
Lugemata postitus Postitas Urmas »
On olemas ka tuletõkkevärvid. https://www.google.ee/search?q=tulet%C3 ... TF-8&hl=et
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas sako »
kui rahalised võimalused lubavad, siis kindlasti on mõistlikum uue vastu vahetada, kui hakata midagi kökerdama
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas uusrikkapoeg »
Tere,
Meie häärberis oli ka probleeme selle ukse tulepidavusega. Minu isa küll palkas siis lihtsalt ühe tuletõrjuja, kes istub nüüd selle pööninguukse all ja valvab, et tuli ei läheks sealt sisse.
See on päris tore mees, vahest aitab ta minu suuremal õel õppida tema toas ja mina pean siis seal luugi all valvama. Ma ei taha sellest vanematele rääkida, sest siis äkki nad vihastavad selle toreda tuletõrjuja peale ja võtavad mingi teise loru sinna. Minu õde on ka väga õnnelik, ilmselt sellepärast, et tal on matemaatikas väga head hinded ja kindlasti see onu aitab teda. Ma panen talle vahest piparkooke ka sinna toolile, et tal ei oleks nii igav valvata üksinda ja et tuju oleks hea.
Minul on alati hea tuju, kui söön magusat.
Richard-Roger 7a,
Viimsist.
Meie häärberis oli ka probleeme selle ukse tulepidavusega. Minu isa küll palkas siis lihtsalt ühe tuletõrjuja, kes istub nüüd selle pööninguukse all ja valvab, et tuli ei läheks sealt sisse.
See on päris tore mees, vahest aitab ta minu suuremal õel õppida tema toas ja mina pean siis seal luugi all valvama. Ma ei taha sellest vanematele rääkida, sest siis äkki nad vihastavad selle toreda tuletõrjuja peale ja võtavad mingi teise loru sinna. Minu õde on ka väga õnnelik, ilmselt sellepärast, et tal on matemaatikas väga head hinded ja kindlasti see onu aitab teda. Ma panen talle vahest piparkooke ka sinna toolile, et tal ei oleks nii igav valvata üksinda ja et tuju oleks hea.
Minul on alati hea tuju, kui söön magusat.
Richard-Roger 7a,
Viimsist.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Sul on ikka väga tore ja tubli isa, et annab võimaluse tuletõrjujale praegustel kitsastel (majanduslikus mõttes) aegadel.uusrikkapoeg kirjutas:Tere,
Meie häärberis oli ka probleeme selle ukse tulepidavusega. Minu isa küll palkas siis lihtsalt ühe tuletõrjuja, kes istub nüüd selle pööninguukse all ja valvab, et tuli ei läheks sealt sisse...
Richard-Roger 7a,
Viimsist.
Ja sina, Rihard-Roger, oled ka tubli, et tuletõrjujale piparkooke vahest toolile paned. Kindlasti viib tuletõrjuja need oma lastele, sest tal on raha ju vähe ega ta muidu sinu juures valves ei oleks. Muidugi võiksid sa piparkooke rohkem panna, küll sinu issi juurde ostab, ta ju rikas.
Ja veel, ära väga palju ka magusat söö, sest võid minna üleni vinniliseks, tüdrukud sinu poole ei vaata ja kõlbad ainult kommionudele!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 57 korda
- On tänatud: 41 korda
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Laigiksin täiega, kui saaksinuusrikkapoeg kirjutas:Tere,
Richard-Roger 7a,
Viimsist.

Aga asjast ka: päästeamet tahab sellises kohas tavaliselt näha sertifitseeritud toodet, kui sul just kohaliku inspektoriga erikokkulepet ei ole.
Võta arhitekt. Tuleb odavam.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit