Tervist,
Paluks targemate nõu.
Ehk kui oleme ostnud uusehitise,kus on siseviimistluseks ette nähtud teatud hinnad,aga kui soovime paremat,siis maksame juurde arendajatele juurde.Ehk siis meie valime välja ja näitame ette ja nemad käivad kohal ja ostavad...hiljem esitavad meile arve.
Kas minul on õigus nõuda arendajalt poe ostutsekki ostetud toodete kohta või ei ole temal kohustust seda mulle näidata?
Kui tema saab tootest alla 20 % aga mulle esitab arve,et on 10 % alla saanud,siis ülejäänud läheb nende taskusse?
Kas mul on õigus nõuda poe tsekki,kus näeb täpselt,kui palju on allahindlust saadud?
Tänan
Siseviimistlus
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- külaline
Re: Siseviimistlus
Lugemata postitus Postitas ohohh »
Huvitav, kas sa poest piima ostes ka kaupluse ostudokumente küsid ? Äkki kauplus sai piimapaki piimakombinaadist 10% odavamalt, kui sulle müüs ?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ei tea »
Ei tea, kas töö tegija peab poodides käima ja sulle materjale ostma ning kohale tassima omast ajast ja oma raha eest ? Sinu kirjeldatud juhul on mõistlik, kui töötaja lisab materjali ostuhinnale vähemalt 10% aja- ja tarnekulu katmiseks. See, kuipalju ta ise poest allahindlust kaupleb ja mida sulle ütleb, on teie omavahelise kokkuleppe asi, sinu jaoks on ju hinnad poe hinnakirjas nähtaval ja sa arvestad nendega ?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas targa nõu »
Kas selliste kitsipungadega peamegi jõudma 5 rikkama riigi hulka? Või tema tahab ainult näpuga näidata ja arendaja kohe hüpaku!Ethel kirjutas:Tervist,
Paluks targemate nõu.
Ehk kui oleme ostnud uusehitise,kus on siseviimistluseks ette nähtud teatud hinnad,aga kui soovime paremat,siis maksame juurde arendajatele juurde.Ehk siis meie valime välja ja näitame ette ja nemad käivad kohal ja ostavad...hiljem esitavad meile arve.
Kas minul on õigus nõuda arendajalt poe ostutsekki ostetud toodete kohta või ei ole temal kohustust seda mulle näidata?
Kui tema saab tootest alla 20 % aga mulle esitab arve,et on 10 % alla saanud,siis ülejäänud läheb nende taskusse?
Kas mul on õigus nõuda poe tsekki,kus näeb täpselt,kui palju on allahindlust saadud?
Tänan
Miks sa arvad, et arendaja käib poes sularahaga ja kogub tshekke, mida sulle pärast ette näidata? Arendajad ei käi poes!
Arendaja ütleb sinu soovi edasi peatöövõtjale, peatöövõtja alltöö võtjale ja alltöövõtja alltöövõtjale jne.
Teeks su tuju natuke veel sitamaks- suured ehitusfirmad saavad tunduvalt suuremaid allahindlusi kui sinu pakutud 20%.

Küll ei tea, kus asub see uusehitis, aga kui Tallinnas, siis on sul võimalus kasutada Savisaare poolt välja arendatud väga hea taristuga ja tasuta ühistransporti, millega oma kvaliteetsemad siseviimistlusmaterjalid objektile kohale tassida näpu otsas ja 20% materjalide allahindluse raha jääb sinu rahakotti.
Nagu siin eelnev külaline juba mainis, siis tegelikult tõesti võib lisanduda poehinnale veel mingi protsent materjalidele ostmisele kulutatud aja- ja transpordikulude katteks.
Nüüd tark nõu- kui tahad midagi kvaliteetsemat, siis tee ka rahakoti rauad lahti, mitte ära hakka taga ajama viimset senti!
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit