värvimine külmkapiga samas ruumis

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
geenius
külaline

värvimine külmkapiga samas ruumis

Lugemata postitus Postitas geenius »

Tere!
Plaan siis esikus remonti teha, uksi värvida jne. Korterikaaslase sõnul ei saa seda teha kuna esikus asub külmkapp ja see tõmbavat värvi lõhna endasse ja siis ei saa seda sealt enam välja. Kas ainult mulle tundub see täielik absurd või on sellel ka mingi tõepõhi all? Või mis muud variandid mul oleks (külmkapi liigutamine ei tule kõne alla).
saarlane
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Re: värvimine külmkapiga samas ruumis

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Kile peale ja korras, ega sa lahuse baasil värviga värvi.
Külaline
külaline

Tunneb see, kes värskest õhust tuleb.

Lugemata postitus Postitas Külaline »

geenius kirjutas:Tere!
/../ on sellel ka mingi tõepõhi all?
Tere.
On.
timburi
külaline

Lugemata postitus Postitas timburi »

Kui nüüd järgi mõelda, siis uste värvimiseks võib ta tõesti alküüdvärvi või lahusti baasil värve kasutada, mis haisevad. Aga rohkem ei saa ma aru sellest lausest: "Külmkapi liigutamine ei tule kõne alla..."
Külmikutel rattad all ja siiani olen kõik suured külmikud iseseisvalt täislastis minema veeretanud või mööda põrandat libistanud* värvimise ajaks ja leidnud teise toiteallika, kasvõi pikendusjuhtme näol.

*NB! Libistasin jah mööda parketti, aga panin vana froteerätiku alla. Sõitis nagu miska sinna kuhu vaja!
geenius
külaline

Lugemata postitus Postitas geenius »

Külmkapi liigutamine ei tule kõne alla kuna mu korterikaaslane niigi on kümne küünega värvimise vastu kuna ta ei kannata värvi lõhna ja ta ei laseks seda kolakat külmkappi kuhugi teise ruumi tõsta, külmkapp on üsna kolakas ja ei ole rattaid all, seega 2 naist seda ei liiguta naljalt. Värv on aga akrülaatemailvärv, veega lahustatav. Põhimõtteliselt nii lõhnatu kui üks värv olla saab. Paar tundi oli õrn värvilõhn
Vasta