Vajan kiiret ja usadusväärset abi.

plaat
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Vajan kiiret ja usadusväärset abi.

Lugemata postitus Postitas plaat »

Hakkasin suure hurraaga juurdeehitusele süvendit kaevama kuni sain aru, et nii ikka ei saa. Vundamendi pean viima vana ehitus osaga kindlalt ühe jooksu peale, sest vastasel juhul tuleb mul ju juurdeehitusel kõver katus ja samuti karkass.
Kuidas ma vundamendi paika saan? Lihtne küll tõmbad nöörid jne. aga nagu pildi pealtki näha on ühelpool puuhunnikud ees ja teiselt poolt sain nööri veetud küll pikalt vana ehituse vundamenilt kuni uue osa (eespoolse) otsani, aga vana ehitise vundament pole ka üldse tõsiselt võetav, erines ka oma 10 cm. ulatuses. Kas räästa järgi saab kuidagi paika? (katus ka kõver muidugi)

Tänud!
Manused
2013-06-19 18.23.59.jpg
2013-06-19 18.23.59.jpg (250.73 KiB) Vaadatud 1908 korda
plaat
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Vajan kiiret ja usadusväärset abi.

Lugemata postitus Postitas plaat »

aa.. saan äkki paremal pool vana osa välisvoodri järgi panna paika ja võtan laua paksuse maha, aga kuidas ma puudehunniku juures saaks teha?
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

plaat kirjutas:aga kuidas ma puudehunniku juures saaks teha?
Äkki kulutaks paar tundi ja laoks puud teise kohta? Katsu midagi meelde tuletada ristküliku ja selle diagonaalide kohta.
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

milline lossiosa siia tuleb kah
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Tundub pseudo probleem. Esmaselt saab juba piisavalt hästi silmaga piki seina vaadates. Võid ka kiire sihiks täpseks kättesaamiseks laserpliiatsit kasutada. Isegi pingul nöör, kui risu ees pole annab piisava täpsuse. Ka juba öeldi - ristkülikul on diagonaalid alati võrdsed.
MÕMM
külaline

Lugemata postitus Postitas MÕMM »

Tuleohutuse nõuded keelavad puuriita lähemale kui 4 m hoonest panna.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

MÕMM kirjutas:Tuleohutuse nõuded keelavad puuriita lähemale kui 4 m hoonest panna.
Aga mida peavad need inimese tegema, kellel pole reaalseid võimalusi EU ja EV poolt vastuvõetud Tuleohutuseseadust reaalselt täita nagu näiteks Pelgulinna EW aegsete puumajade 5-6 korteriga elamud, mis järgneva vene ajal ratsionaliseeriti 9-korteriliseks elamuks. Olen ka sealkandis seigelnud ja selliseid elurajoone on terve nüüdne EV suuremaid asulaid täis. Kuidas nad peaksid täitma seda uut Tuleohutusseadust? Hakkama ostma iga õhtu kotitäie puid Statoilist?
Kusagil on lollustele piir ja alati ei pea näpuga seaduses järge ajama! Kuigi pean möönma, et näiteks kindlustused sellist rikkumiste varianti (vist?) eeldaks hea meelega.
Urmas
Vasta