noor viimistleja otsib tööd Tartus.

Siia foorumisse postitage ainult tööotsimisi või oma teenuste reklaam!
Foorumi reeglid
NB! Tööotsimise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööd otsida, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööotsimise või reklaamiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
christian
Uus kasutaja
Uus kasutaja

noor viimistleja otsib tööd Tartus.

Lugemata postitus Postitas christian »

Otsin tööd viimistlus firmalt või viimistlus töid pakutavalt firmalt. Olen lõpetanud 2012 aastal Tartu Kutsehariduskeskuse Kutsetunnistusega Eesti kvalifikatsiooniraamistiku tase 3 ja Euroopa kvalifikatsiooniraamistiku (EQF) tase 3. Olen töötahteline, kohusetundlik, abivalmis ja hea suhtlemisega. Viina viga pole ja tööle pole kunagi hilinenud ka. Kuna olen otsinud nüüd aasta läbi tööd ja kus olen kanditeerinud öeldakse ,et kas pole kohti hetkel et pannakse kõrvale ,et kui tekib siis võetakse ühendust või kui käinud kohapeal saadetakse kohe p***e. Sõimatakse nägu täis. Aga kus muidu värskelt lõpetanud kooli inimene oma oskused saab kui töökäigus. Seega otsustasin ,et postitan siia teema ja äkki on mõnel pakkud tööd või on valmis täiendama minu viimistlusvõtteid.

Jään pakkumisi ootama sõnumitesse või telefonile 56312922
HEade soovie Christian.
Vasta