Maalritööd Tallinnas üle 500m2

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
MartenL
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Maalritööd Tallinnas üle 500m2

Lugemata postitus Postitas MartenL »

Tere,

Pakun tööd eraisikust maalrile asukohaga Tallinn/Kakumäe

Mahud, pahteldamine+värv:
Kipslagi 135m2
Kipsseinad 208m2
Eelnevalt MP75 krohvitud seinad 187m2

Vaja teha kipsi vuugid, akendele metallääred, kõik asjassepuutuv jne

Kui teed kvaliteetset tööd, siis palun tee oma pakkumine PS ning kirjuta lisaks mis materjale eelistad kasutada. Kui sa pakud mulle huvi, läheb jutt detailsemaks: võtan ühendust ning käime objektil.
Bigest
külaline

Re: Maalritööd Tallinnas üle 500m2

Lugemata postitus Postitas Bigest »

Tere,

Oleksime tööst huvitatud,palun saatke oma kontaktid meile e-mailile!

bigestbuildings@gmail.com

Kena päevajätku
MartenL
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kordan: ma ei jaga kontkate ennem kui olen teada saanud ligilähedase pakkumuse ning eelistatavad materjalid seega palun PS ning kui mulle pakub huvi läheb jutt detailsemaks! Millest siin lauses aru ei saa?
raul606
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas raul606 »

Minu pakkumine 7euri m2 , teen valmispahtlitega , konkreetsemalt suhtleme meilis
töid teostab eraisik ja kvaliteedi garanteerin ,
krviimistlus@hot.ee
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

MartenL kirjutas:Kordan: ma ei jaga kontkate ennem kui olen teada saanud ligilähedase pakkumuse ning eelistatavad materjalid seega palun PS ning kui mulle pakub huvi läheb jutt detailsemaks! Millest siin lauses aru ei saa?
Sellest ei saa aru, et tellijad ei taha aru saada, et kõik viimistletavad pinnad, olgu see kipsplaadist või krohvitud sein, ei ole ühe standardi järgi valmistatud või tehasest konveierliini pealt tulnud. See ligilhedane pakkumine (loe: võimalik alapakkumine), mis esialgu tekitab huvi, võib pärast objekti ülevaatust osutuda detailides väga mitte huvi pakkuvaks. Milleks endale pettumusi valmistada?
Võiks ju esialgu kirjeldada ka selliseid nüansse nagu lagede kõrgus, kas on läbi kahe korruse pindasid, kas on kaldlagesid jnejne. Sellest kõigest sõltub hind! Tegelikult tahaks maaler alati enne objekti näha kui teeb hinnapakkumist, sest tal puudub ülevaade kasvõi üldehituse kvaliteedist.
Tellija ei pruugi olla alati kuningas!
Ei midagi isiklikku!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Jansa
külaline

Lugemata postitus Postitas Jansa »

Tere
Seinad/laed 7 eur/m2
Peaks olema mõistlik hind. Ennem lõplikku pakkumist tahaks muidugi objekti näha.

stenderoy@gmail.com
Sipu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Sipu »

Tere,olen huvitatud Teie tööst. Teen maalritöid juba a.95,seega kvaliteedi pärast ei pea muretsema. Minu hind on kipslaed 6euri m2. Kipsein on 5-6eur m2. (see oleneb palju nurki on ja kas on kruve väljas jne. Seda peab kohal nägema) mp-le 6euri m2. Materjalideks sobiksvpaber, sheetrokk, lr+ või lh kiilto oma. Võin aidata ka materjalidega. Kui sobib siis meilida: karlmarx@hot.ee
Kristjan24
külaline

Lugemata postitus Postitas Kristjan24 »

Tere teeks seinad 4.-euri m2 ja laed 5.-,Ise kasutaks lr + ja kui vajadus siis k-rautas saaks 20-30% allahindlust oleneb mida vaja on...aga eelnevalt kui oleks võimalik vaataks objekti üle!

Kui oleks huvi siis võtke ühendus :kristjan.r23@gmail.com
telefon:55682657
meistrimees66
külaline

Lugemata postitus Postitas meistrimees66 »

sein 2, lagi kaks pool,võib teha ka tunniga-3 euri tunnis, elamine ja söök tellija poolt, pluss kord kuus laevapiletid koju(hiiumaale). midagi näha ei taha ennem,kuna sein on ikka sein ja lagi on lagi.kvaliteet üllatav.
meister66@hot.ee
Tomm33
külaline

Lugemata postitus Postitas Tomm33 »

Tere.

Elistan materjale- LR ja sheetrock. 7.eur m2 Töö kvaliteetne. Materjal tellija poolt.Kui olete huvitatud,helistage.54631001
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tomm33 kirjutas:Tere.

Eelistan materjale- LR ja sheetrock. 7.eur m2 Töö kvaliteetne. Materjal tellija poolt.Kui olete huvitatud,helistage.54631001
arts007
külaline

Lugemata postitus Postitas arts007 »

tere...hind oleks 6-7e.m2..materjalid...lr+,sheetrock roheline.....krohvitud pinnad l,lr+,sheetrock roheline...momendil vaba...objekt sai valmis...omad tööriistad ja auto olemas...vöin tööle asuda kohe....kui olete huvitatud siis hel..58143792...lugupidamusega:arts
igor123
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas igor123 »

Hinnaks 2328 eur. Lisa küsimuste korral võtke ühendust!

igorjelenski@hotmail.com

58382337
M2ki
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas M2ki »

2100eur, kui hinna vastu huvi helista, summa jagame ara mingi aja tagant, kuna maht ju nadala too pole. Smsga voin huvi korral saata mida vaja. 58 632 370
Saima Soop
külaline

Lugemata postitus Postitas Saima Soop »

Tere!Eelistan valmispahtleid:vuugipahtel Vivacolor J,MAXI PRO või MAXI PRO LIGHT.
Töö:5 €/m2
Tel.56637561
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Kuni alapakkujad aru ei saa, et kusevad samasse liivakasti, kus ise mängivad, seni asi liigubki antud suunas(2.-/m2)
Jõudu tööle! :good:
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
MartenL
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Olen saanud palju pakkumisi millega edasi minna, seega palun teema sulgeda.
Suletud