Mööblivineeri laserlõikamine
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Mööblivineeri laserlõikamine
Lugemata postitus Postitas madis64 »
On tekkinud selline uitmõte, et ühe WC valamualuse kapi võiks vahelduseks ise kokku nikerdada.
Materjali osas liiguvad mõtted vineeri suunas (nii küljed/põhjad kui ka uksed) - kas keegi on kunagi kasutanud vineerist laserlõigatud detaile mööbli tegemisel?
Laserlõikuse mõte oleks selles, et uste nurgad saaks näiteks kohe ühesugused ümarad valmis lõigata.ning ehk oleks detailid ka kindlalt mõõdus ja külgede lihvimisele ei peaks liiga palju aega kulutama.
Või on hind liiga "kirves"?
Materjali osas liiguvad mõtted vineeri suunas (nii küljed/põhjad kui ka uksed) - kas keegi on kunagi kasutanud vineerist laserlõigatud detaile mööbli tegemisel?
Laserlõikuse mõte oleks selles, et uste nurgad saaks näiteks kohe ühesugused ümarad valmis lõigata.ning ehk oleks detailid ka kindlalt mõõdus ja külgede lihvimisele ei peaks liiga palju aega kulutama.
Või on hind liiga "kirves"?
- vaaderman
- Ehitusveteran
- On tänanud: 51 korda
- On tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Mööblivineeri laserlõikamine
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
siis on sul jah laserkirves kapp aga kui endale teed, pole ju vahet
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Aga sa küsi mõnelt puidu laserlõikusega tegelevalt firmalt hinnapakkumist ja pärast selle saamist tekib sul kindlasti uus uitmõte, teha asi valmis ikkagi käsisaagi ja liivapaberi klotsi kasutades. Uitmõttel on muidu jumet!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kylaline1 »
Tere!
Laserpink jätab servad tahmaseks ja et neid puhtaks saada, tuleks ikkagi liivapaberiga üle käia. Minu soovitus on, lase freespingis detailid välja, seal pole järeltöötlust vaja.
kui oled Tartus, saan aidata.
Laserpink jätab servad tahmaseks ja et neid puhtaks saada, tuleks ikkagi liivapaberiga üle käia. Minu soovitus on, lase freespingis detailid välja, seal pole järeltöötlust vaja.
kui oled Tartus, saan aidata.
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Tegelikult see oleneb vineerist, kas cnc frees lõikab serva täiesti puhtaks või mitte. Ja ka sellest kui värske on frees. Ma asun pärnumaal. Kui on joonised olemas, võta ühendust.
-
- Ehituspenskar
Seda ma ei teadnud.kylaline1 kirjutas:Laserpink jätab servad tahmaseks ja et neid puhtaks saada, tuleks ikkagi liivapaberiga üle käia.
Aga millisel meetodil on need vineerist dinosaurused, ämblikud ja muud mudelid välja lõigatud, mis meenepoodides müügil on - neil on lõigatud servad meeldivalt pruunika tooniga?
Tallinnas olen, tänud pakkumast.kylaline1 kirjutas:kui oled Tartus, saan aidata.
Viimati muutis madis64, 10 Apr 2013, 21:18, muudetud 1 kord kokku.
-
- Ehituspenskar
Tänan, panen pakkumise kõrva taha (teemaga ise läheb aega - alles mõttemõlgutamise faas)ifffff kirjutas:Ma asun pärnumaal. Kui on joonised olemas, võta ühendust.

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Meenetepoes olevad kujukesed on laseriga lõigatud. Aga ega need nii paksust vineerist pole kui kappi tehakse. Paksema vineeri kärsatab rohkem ära.madis64 kirjutas:Seda ma ei teadnud.kylaline1 kirjutas:Laserpink jätab servad tahmaseks ja et neid puhtaks saada, tuleks ikkagi liivapaberiga üle käia.
Aga millisel meetodil on need vineerist dinosaurused, ämblikud ja muud mudelid välja lõigatud, mis meenepoodides müügil on - neil on lõigatud servad meeldivalt pruunika tooniga?
Tallinnas olen, tänud pakkumast.kylaline1 kirjutas:kui oled Tartus, saan aidata.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu