eellugu on selline, et on paneelmajas korter, kus korteri uksest sisse astudes kohe vasakut kätt jääb eterniidist wc- vannitoaboks ning selle kõrvalt läheb koridor kööki, mis siis ukse juurest vaadates jääb vannitoa taha.
Mõte on vahetada omavahel ära vannitoa ja köögi asukohad nii, et tekiks aknaga vannituba ning uksest sisse astudes satuks kohe avatud kööki. Koridor kui selline kaob siis samuti ära.
ventilatsioonilõõrid on mõlemas planeeritavas ruumis olemas.
Nüüd minu küsimused, palun vastuseid ja kõikvõimalikke teemassepuutuvaid kommentaare

Kas ja millega peaks katma maja välisseina lisaks niiskustõkkele?
Planeeritava vannitoa neljast seinast kolm on betoonist, neljanda planeerin teha osaliselt kipsplaadist ja osaliselt ilmselt kihtplastikust, et võimalikult palju loomulikku valgust siiski tuppa pääseks (mille hiljem, kui finantsid võimaldavad, asendan klaasiga). Betooni katan hüdroisolatsiooniga, selle peale plaat.
Põrandakütet ei plaani, alles jätan aknaaluse radiaatori.
Vanni ei pane akna alla vaid keset ruumi.
Ahjaa, aken on vaja ilmselt vahetada (praegu vana puitaken, aga seesmine klaas läks lammutustööde käigus veidi katki), mida peaksin uue akna valimisel ja paigaldamisel kindlasti jälgima?
Kõige suurem mure on praegu, et kuidas saada võimalikult lihtsalt ja kiiresti ülejäänud põrandaga ühekõrguseks see koht, kus asus sissetõstetud vannitoaboks - praegu on see paar cm kõrgem betoonplaat ülejäänud laudpõrandast. Tõsta ülejäänud põrand sellega ühele tasapinnale?
Kas ma oletan õigesti, et sellise töö jaoks ei ole vaja projekti tellida - kandvaid seinu ei lõhu, torude asukoht majas ka ei muutu minu nägemuses..