Põrand läks osaliselt põlema.

põrandad, põrandatööd
Mai1994
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Põrand läks osaliselt põlema.

Lugemata postitus Postitas Mai1994 »

Nimelt kahjustada sai neli pikka plaati. Ja tahaks neid välja vahetada. Aga olen kuulnud ,et pareketi saab vaid panna äärest äärde.
Kas ma saan teha kuidagi nii ,et vahetan vaid need neli ? Tegemist pole puitparketiga.
Manused
ehitus.jpg
ehitus.jpg (96.53 KiB) Vaadatud 2130 korda
Mai1994
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Põrand läks osaliselt põlema.

Parkett paistab olevalt liimitud.
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Tere! Mu meelest siiski klikk-parketiga tegu, aga ehk keegi "taipas" sinna ka liimi lisada.
Laudparketti saaks hädapärast ilma, et kogu põrandat üles võtaks, laminaati küll EI! Andres
M&M
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas M&M »

Huvi pärastki juba uuriks, et kuidas saab laudparketti ilma kogu põranda ülesvõtmiseta jupihaaval vahetada?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ootoot, ma nüüd muidugi puitparketi ja laminaatparketi panekust midagi ei tea aga vahetanud olen küll endal kodus ja just nimelt keskelt ja just nimelt ainult mõne jupi - niiet imestan mis ekspertide jutt see siin on, et kõik tuleb lahti võtta?

Nimelt mul siis oli selline tapis istuv laminaatparkett, põhimõtteliselt nagu voodrilaud, ning nagu mainitud siis vahetasin keskelt paar juppi. Jupid sain lahti nii, et lihtsalt lõikasin need nähtavast ühenduskohast vaibanoaga välja - siis sai kätte ka ühe tapis oleva osa mis mahajäänud parketi külge alles jäi. Siis panin kaks uut tükki omavahel kokku, ühe poole panin maasoleva parketi tappi ning teise poole tegin paksult pva liimiga kokku ja "kukutasin" paika, üleliigse pva mis vahest välja pressis kuivatasin ära ja tänapäevani kestab ning pole arugi saada, et midagi vahetatud oleks.
Mai1994
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lõikasime põlenud osast ruudu välja ja panime uue ruudu asemel. Saime hakkama ilma kogu põranda üles võtmata.
Vasta