Määrdeprits

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Kasutaja avatar
anduke88
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda
Kontakt:

Määrdeprits

Lugemata postitus Postitas anduke88 »

Tere
Ei osanud kuskile mujale sellist teemat teha. Vist väga ei sobi siia, kuid kus mujalt ikka seda küsida. Siin vast vanemad ja kogenumad inimesed koos.
Nimelt on vaja kodus paljusid masinaid pidevalt määrida. Määrimiseks on olemas veneaegne määrdeprits. Googeldades leidsin midagi ligilähedast sellist:
http://www.kaareehitus.eu/image/cache/d ... 00x500.jpg
Vene variandil siis toru ots ka metallist. Sisse käib siis vana hea tavott.

Imelik on see, et olen seda pritsi mingi 5 aastat kasutanud ilma probleemideta. Ja nüüd, miskipärast enam ei saa selle kasutamisega hakkama. Asi selles, et paned tavoti sisse ära, tõmbad tagant hoova välja, surud, lased päästikule-päästik kerge ja mitte midagi ei tule. Vahest siiski hakkab midagi "nirisema", kuid seda küll masinale niplisse sisse ei saa-ennem pressib vahelt välja kui sisse läheb.

Kahjuks ma ei leidnud kuskilt õpetust. Äkki keegi saaks antud pritsi kasutamine juhendi siin välja tuua? On ju vene asi, see peaks ju igavene olema.
Kas on nii: võtan pritsi lahti, tõmban hoova välja, täidan sisu tavotiga, keeran kaane peale tagasi, mängin nüüd hoovaga, jätan hoova sisse ja hakkan pumpama?

Ja teine asi, äkki olen midagi pritsiga teinud, et see enam ei tööta. Pärast kasutamist siis hoob jääb nö sisse ja pumpamiskang ka suruda vastu pritsi keret?

Või olen tõesti nii lihtsa asja kasutamisel pea peale kukkunud ja midagi elementaarset ära unustanud või segi ajanud....:banghead:
varasemalt sai edukalt täidetud, pumbatud ja määritud nagu nalja.... :blackeye:
paneelikas
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Määrdeprits

Lugemata postitus Postitas paneelikas »

Kolvi vedru on ikka terve?
Kõik jutud noh..
Vasta