Keraamikast fassaad

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Külaline
külaline

Keraamikast fassaad

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mul on vaja infot koguda keraamiliste plaatidega kaetud välisseinte kohta. Googledasin, midagi ei leidnud.
Kas teate kust otsida info või teate ise midagi rääkida?
Aitäh!
An-Neljas
külaline

Re: Keraamikast fassaad

Lugemata postitus Postitas An-Neljas »

Külaline kirjutas:/../ Googledasin, midagi ei leidnud. /../
Klirinal tuleb. Ing. k., vene k.
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 9 korda
On tänatud: 4 korda

Re: Keraamikast fassaad

Lugemata postitus Postitas villu20 »

Külaline kirjutas:Mul on vaja infot koguda keraamiliste plaatidega kaetud välisseinte kohta. Googledasin, midagi ei leidnud.
Kas teate kust otsida info või teate ise midagi rääkida?
Aitäh!
Väga keeruline on jutustada millegist nii laiapõhjalise küsimuse peale! Mida Te täpsemalt teada soovite? Alustades sellest, et kas soovite paigaldada või on vaja katta nüüd selline pind millegi uuega! Või soovite hoopis infot selliselt viimistletud seina ilmastikule vastupanuvõimest, väljanägemisest, maksumusest jne.
Omal on olnud kokkupuuteid kahesuguseid. Esiteks on ainuüksi Helsingis terved rajoonid selliselt välisfassaadid tehtud ning nendest olen möödasõites vaadanud alati, et ikka võõras, kuidagi naljakalt tobekole lahendus, kuid igapäeselt sellist lollust nähes harjus ära :)
Teine kokkupuude on olnud otsene kontakt, sõnaotseses mõttes füüsiline lausa ;) Nimme sai kaks suve tagasi antud eelmainitud viisil viimistletud majale uus väljanägemine. Ei olnud kontimurdev ja inseneriharidust nõudev ettevõtmine. Aga siinkohal ma pikemalt lahti ei seletaks, kes, kus, kuidas, millal jne. Nüüd ootaks hoopis täpsustavaid küsimusi :)
:amen:
Vasta