Paha lõhn vannitoas, äravoolutorust

saunad, santehnika, boilerid jne
Tamme
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Paha lõhn vannitoas, äravoolutorust

Lugemata postitus Postitas Tamme »

Üks teema siin väga sarnane, aga minul tuleb hais vanni äravoolutorust.

Elan kortermajas, kuu tagasi oli ummistus ning selle järel käis remondimees kes selle ummistuse eemaldas. Sellest ajast alates on mõne päeva tagant hais vannitoas. Samal ajal oli ka pesumasin remondis, aga sealt see hais siiski ei tule ma olen üsna kindel. Pigem siiski vanni äravoolutorust. Kummaline on aga see, et seal peaks kohe tulema see veelukk, mis hoiaks haisu sisse tulemise ära. Kas on äkki võimalus et teiste korteritega kanalisatsiooni ühenduse kohtadest võib seda haisu immitseda? On teisi pakkumisi?
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 27 korda
On tänatud: 72 korda

Re: Paha lõhn vannitoas, äravoolutorust

Lugemata postitus Postitas madis64 »

Kunagi aegu tagasi Mustamäe paneelmajas elades juhtus nii, et trossiga malmist kanalisatsioonitoru lahti sudides lõi selle küljest lausa killu välja - oli teine nii pudedaks roostetanud.

Nii et ega muud ei oska soovitada kui prillid ninale, taskulamp ligi ja ninaga torustikku mööda lõhnajälgi ajama :hello:

(soovitus kehtib loomulikult olukorra kohta, kus hais mitte toru otsast "avalikul" ei välju)
Tamme
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Vann on ümbert ära plaaditud, nii et väga sinna lähedale ei saa, aga kui vannitoas ringi nuusutada, siis tuligi just otse äravooluaugust.
juup
külaline

Lugemata postitus Postitas juup »

ole hea ja kirjelda seda lõhna/haisu.
Tamme
Uus kasutaja
Uus kasutaja

ma pole päris haisude asjatunfja, aga pakuks et reovee hais, selline ebameeldiv, ei oska ühtegi teist lõhna välja tuua, millele ta sarnaneks.
Vasta