Maakütte pumba põrandaküttesse pealevoolu temp?
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Maakütte pumba põrandaküttesse pealevoolu temp?
Lugemata postitus Postitas Yamu »
Kas manuaalselt on võimalik muuta põrandaküttesse mineva vee temperatuuri või võetakse see süsteemi poolt automaatselt. Kindlasti mängib rolli ka see kui palju maast soojust peale tuleb jne. Elektriga kütmisel peaks ju loogiliselt võimalik olema seda muuta? Küsimus otseselt Buderuse pumba kohta, aga hea oleks teada ka teiste pumpade kohta. Küsin sellepärast, et mul millegipärast on pealeminev vesi suht madala temperatuuriga (kuskil 37 kraadi). Kui pump ise tahab töö lõpetamiseks tagasivoolu temperatuuriks saada 32 - 34 kraadi, siis mulle tundub, et see on suht loogika vastane. Või olen ma ise natukene rumal? 

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Re: Maakütte pumba põrandaküttesse pealevoolu temp?
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Põrandasse just kui üle +40 kraadi ei lasta, ning tagasivoolu temperatuuri vahe ei tohiks ületada 8 kraadi. Miks loogika vastane?
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 16 korda
- On tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Maakütte pumba põrandaküttesse pealevoolu temp?
Lugemata postitus Postitas Veikko »
Kas toad ise on soojad. Mis marki see Buderuse pump on.Yamu kirjutas:Kas manuaalselt on võimalik muuta põrandaküttesse mineva vee temperatuuri või võetakse see süsteemi poolt automaatselt. Kindlasti mängib rolli ka see kui palju maast soojust peale tuleb jne. Elektriga kütmisel peaks ju loogiliselt võimalik olema seda muuta? Küsimus otseselt Buderuse pumba kohta, aga hea oleks teada ka teiste pumpade kohta. Küsin sellepärast, et mul millegipärast on pealeminev vesi suht madala temperatuuriga (kuskil 37 kraadi). Kui pump ise tahab töö lõpetamiseks tagasivoolu temperatuuriks saada 32 - 34 kraadi, siis mulle tundub, et see on suht loogika vastane. Või olen ma ise natukene rumal?
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/ novire@novire.eu +372 5810 3282
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu