Mul oleks plaan veidi kätt proovida puutöödega, täpsemalt prooviksin teha väga lihtsa raamaturiiuli. Põhimõtteliselt lihtsalt ringiratast neli liimpuitkilpi, taha seina mingi vineer ning riiulid sisse.
Nagu alguse järgi eeldada võite siis varasemat kogemust puutööga ei ole. Seoses sellega loodangi foorumi abile paari küsimuse lahendamises:
Esiteks siis oleks selline küsimus, et mis on kõige lihtsam moodus algajale raamaturiiuli "raami" kokku panemisel. Pean siis silmas neid nelja liimpuitkilpi millest niiöelda põrand, seinad ja lagi tulevad. Tõenäoliselt tappimine pole algajale kõige mõistlikum variant - kuidas aga kõlbavad need ikea mööbli puhul tüüpilised ümmargused puupulgad? Tundub nagu lihtne olevat, et ühenduskohtadesse mõni auk puurida, liimi panna nii pulga kui ka ülejäänud kokkupuutepinnale ning ongi koos? Või pole ehk isegi üldse liimi vaja?
Teine küsimus on selline, et kust ma leiaks mingi peenikese vineeri tahaseina? Nimelt oleks vaja sinna sellist paari millimeetrist vineeri mis tagaks raamaturiiuli stabiilsuse ning samuti näeks enamvähem viisakas välja. Võibolla teeks alla ka paar sahtlit niiet sama kraam võiks ka sahtli põhjaks minna, sest vist pole ju mõtet liimpuitkilbist põhja teha?
Liimpuitkilbid tellin puumarketist (kui keegi just paremat/odavat kohta ei soovita) niiet ehk leiab ka sealt sellise vineeri? Kui panin otsingusse sõna vineer siis kõige peenem asi mis leidsin on 4 millimeetrine aga see on vist veidi jäme? Samas ehk on seal ka õiget asja aga ma lihtsalt ei tea nime mille järgi otsida

Igal juhul, suured tänud kui keegi võtab vaevaks vastata