Hallitanud vannitoa remont

saunad, santehnika, boilerid jne
Maarja
külaline

Hallitanud vannitoa remont

Lugemata postitus Postitas Maarja »

Tere,

tekkis üks küsimus. Vannituba-wc on "ilusat" hallitust täis nii seintel kui ka lael. Kui nüüd hakata kapitaalremonti tegema [vastavalt kuidas kõik head ettekirjutused on, et kunagi hallitust enam ei tekiks (või vähemalt loota ju nii võib)], siis arusaadav, et välja pean ma lõhkuma vannitoast KÕIK, aga hallitusseened on ka betoonil. See ei kõla kuidagi loogiliselt, et ma teen oma uue remondi betooni peale, mis hallitab. Mis ma selle (betooni hallitusega) siis peale hakkan? Teda ei anna kuidagi tõrjuda, ainus asi on ka seinad maha lõhkuda ja uuesti üles ehitada aga kas ma tõesti pean seda tegema!!?? Ma eeldan, et see hallitus betoonilt hakkab nö seestpoolt väljapoole siis elutsema ning lõppkokkuvõtteks IKKA vannituba hallitab (ning remont oli mõttetu).
lindert
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Hallitanud vannitoa remont

Lugemata postitus Postitas lindert »

Seenetõrje aitab, täiesti ka vabamüügil. UUes vannitoas piisava õhuvahetuse ja õigete ehitustehnoloogiliste lahenduste korral hallistuseent reeglina ei teki.

www.lindert.ee
Maarja
külaline

Lugemata postitus Postitas Maarja »

Me oleme töödelnud hallitust erinevate kallite ja kangete kemikaalidega ja kahjuks on tõdemus see, et need ei aita! Ma ei loe aitamiseks seda, et veidi aega paistab okei olevat aga kuu-kahega on samasugune olukord tagasi! Seega ma ei usu nendesse vahenditesse eriti... Küsimus oli see, et kas hallitus hakkab betooni poolt väljaspoole kasvama. Minu loogika järgi hakkab sest ega hallitus betoonist kuhugi ju kao kui teda sealt kuidagi kaduma ei pane (mingi töötlemine või hoopis seinte uuesti ülesehitamine) ning miks ei peaks ta otsima siis teed edasikasvuks... Ja ükskord kasvabki ta meie uut ja ilusat remonditud vannituba, taas, kashjustama. Saate aru, mis pidi ma mõtlen? :) Arvatavasti läheb selleks tükkmaad aega kui töödelda seinad vastavate vahenditega aga millalgi ta siiski märku endast annaks ju! St varem või hiljem.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kõigepealt eemalda põhjus e. liigniiskus, seejärel tegele tagajärje e. hallitusega.
vannitoameister
külaline

Lugemata postitus Postitas vannitoameister »

Halb ventilatsioon või liiga madal temp. vannitoas. Betooni lõhkuma ei pea, sest hallitus pinnapealne.

vannitoad.edicy.co :hello:
Külaline
külaline

Loomulikult ei pea lõhkuma, lihtsam on sissepoole veel mõned kihid küprokit kleepida ja põrandat tõsta veel kõrgemaks ja lakke ripplagi orgunnida-kerge raha :)
Külaline
külaline

...ja kui uuesti ehituseks läheb, soovitan kasutada niiskus-/veekindlaid ehitusplaate. On kindel, et kuskilt ei saa niiskus seina taha "hallitama minna". Google otsinguga "niiskuskindel plaat" leiad lahendusi!
GuidZ
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas GuidZ »

Külaline kirjutas:...ja kui uuesti ehituseks läheb, soovitan kasutada niiskus-/veekindlaid ehitusplaate. On kindel, et kuskilt ei saa niiskus seina taha "hallitama minna". Google otsinguga "niiskuskindel plaat" leiad lahendusi!
Lollus. Või mõne müügimehe idiootsus.
Korraliku ehituse puhul ei saa liigne niiskus seina sisse
nr 2
külaline

Lugemata postitus Postitas nr 2 »

Aga oletame, et ülevalt naaber uputab, siis on pooleseinani vesi seinataga, võisiis nt kuhu külma vee toruümber tekkiv kondents kaob???
GuidZ
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas GuidZ »

Sitalt ehitatud siis ülevalt naabril või kondentsikaitse.
Hallitab see minerit samamoodi
Vasta