vahu tuuletõkke omadused

kuidas soojustada oma elamist
appi
külaline

vahu tuuletõkke omadused

Lugemata postitus Postitas appi »

Küsimus järgmine, kui ma kinnitan EPSi vahuga ja Eps on tuuletõkke omadustega, kas on need omadused ka vahul, Iseenesest on ta ju kinnine süsteem. Või kaovad vahu tuuletõkke omadused (kui need on) tema lõikamisel.
appi
külaline

Re: vahu tuuletõkke omadused

Lugemata postitus Postitas appi »

Huvitav, huvitav, kas on nii keeruline küsimus või nii rumal küsimus, et keegi vastata ei tihka. Igatahes tootja (nt Penosil) kodulehelt ma sertifikaate ei leidnud.
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

appi kirjutas:Huvitav, huvitav, kas on nii keeruline küsimus või nii rumal küsimus, et keegi vastata ei tihka. Igatahes tootja (nt Penosil) kodulehelt ma sertifikaate ei leidnud.
Pigem jääb vastamine motivatsiooni taha pidama.
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

appi kirjutas:Küsimus järgmine, kui ma kinnitan EPSi vahuga ja Eps on tuuletõkke omadustega, kas on need omadused ka vahul, Iseenesest on ta ju kinnine süsteem. Või kaovad vahu tuuletõkke omadused (kui need on) tema lõikamisel.
Vahu tuulepidavus lõikamisel kindlasti halveneb. Samuti ei saa 100% vahuvuukide tuulepidavuses kindel olla ka ilma lõikamata.
Akende ja uste vahuvuukide tuuletõkkeks on Soudal väljatöötanud kleeplindi: SWS - Soudal Folienband Outside
http://www.soudal.ee/index.php/soudaban ... nd-outside

Muidugi seda saaks kasutada vuukide tuulekindlaks teipimiseks siis, kui väljastpoolt konstruktsioon veel avatud.
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

vuuk kirjutas:Muidugi seda saaks kasutada vuukide tuulekindlaks teipimiseks siis, kui väljastpoolt konstruktsioon veel avatud.
Kui pääseb vahtu lõikama siis järelikult pääseb ka teipima. ;)
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Kindlasti on teibitud või möginaga kaetud vaht parema tuulepidavusega, kuid minu jaoks on see juuksekarva lõhkiajamine.
Vasta