Pakun tööd maalrile korteri remondil. Tallinn
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Pakun tööd maalrile korteri remondil. Tallinn
Lugemata postitus Postitas uno999 »
Tallinn Kristiine.
Tel. 53679679
Re: Pakun tööd maalrile korteri remondil. Tallinn
Lugemata postitus Postitas igor123 »
hetkel oleks vaba aega et tegeleda asjaga. kui teil endiselt huvi olemas ja pole leidnud sobivat maalrit, sis minu kontaktid on siin.
Igor 58382337.
igor.jelenski@mail.ee siia võite saata töö kirjelduse ja siis saame asjadest täpsemalt rääkida.
Lugupidamisega,
Igor
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
igor123 kirjutas: ... hetkel oleks vaba aega et tegeleda asjaga...

leppige aeg kokku ja saad kohapeal kõige täpsema ülevaate, et kus-mis-millal-kui palju-hinnad-jne kokku leppida.uno999 kirjutas:...Tel. 53679679
Urmas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas zzzzzzzzzzzz »

inimene võib endast märkku anda nii nagu ise tahab, ma ei saa aru mis teie probleem on

-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas tuur »
Seinte sirgeks krohvimine ei ole hinnas.
Kui on huvitav antke teada.
olle@ehituskoda.eu, tel.56941650
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Võib-olla olen millestki valesti aru saanud, aga eks selle foorumi ülesanne ole ka hädaliste abistamine ja õigele teele juhtimine. Muidugi võib inimene endast märku anda täpselt nii, kuidas ta ise soovib. Ja siis kirutakse ehitajaid, et nood on matsid ... ongi kui sellisest elementaarsest asjast ei oska lugu pidada, et igasuguste kontaktide olemasolul ja huvi korral selle töö vastu, oleks viisakas ikka nendel nimetatud kontaktidel esimesena ise ühendust võtta, mitte toppida oma telefoninumbrit, nii igaks juhuks ja oodata, millal tööpakkuja helistab. Igaks juhuks on mungal ... teadagi mis.zzzzzzzzzzzz kirjutas:Urmas! ära jumala ees endale liiga tee![]()
inimene võib endast märkku anda nii nagu ise tahab, ma ei saa aru mis teie probleem on

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 14 korda
- On tänatud: 15 korda
Lugemata postitus Postitas AHEL »

Lugemata postitus Postitas igor123 »
nimelt on mul nii kõneaega! kui ka muid eluks tarvilikud vahendid olemas,aitähh muretsemast.urmas! jahh tõesti oleks võinud helistada jne aga juu siis ei olnud selleks otsest vajadust:) ja ei ole mõtet loopida siin oma tõrvaste sõnage isikut keda sa tegelikult ei tunne.kui on endast niimodi märkku antud tähendab nii oli vaja, kui nälg oleks majas ja tööd poleks, ilmselt siis oleks ka helistanud, et mitte siin kõneainet pakkuda inimestele.ja ilmselt sa ka ei ole ehitus turul esimest korda ja sammuti ei kipu kõigile korraga helistama selleks et saaks kellegile mõned pakkumised teha ja sealt siis sõeluda , mis sulle sobib ja mis ei sobi.AGA EDU TEILE SELTSIMEHED !
-
- autodidakt
Ei ole jah, esimest korda ehitusturul ega hakkagi helistama kui see mind ei huvita. Õnneks on minu ja sinu tööhankimise meetodid erinevad, et ise pole pidanud oma telefoninumbriga "Otsin tööd" rubriigis vehklema. Viisakust, seltsimehed, elementaarset viisakust! Edu sulle!igor123 kirjutas:...ja ilmselt sa ka ei ole ehitus turul esimest korda ja sammuti ei kipu kõigile korraga helistama selleks et saaks kellegile mõned pakkumised teha ja sealt siis sõeluda , mis sulle sobib ja mis ei sobi...

-
- külaline
Elementaarne viisakus, Urmas, on see, et sa ei hakka siin foorumis teiste inimeste poolt pandud kuulutuste sisu arvustama, mis näeb väga konkurentide halvustamise moodi välja. Kuna keegi pole sinult kuulutuste retsenseerimist palunud, siis oma arvamus jäta endale või kui tõesti teisiti ei saa, ütle e-mailiga asjaomasele isikule enesele. Praegune käitumine näeb välja kui üks tänitava vanamuti sädistamine. Või teistpidi - tellimuste puudmise käes vaevleva töömehe meeleheitekarje.Urmas kirjutas:Ei ole jah, esimest korda ehitusturul ega hakkagi helistama kui see mind ei huvita. Õnneks on minu ja sinu tööhankimise meetodid erinevad, et ise pole pidanud oma telefoninumbriga "Otsin tööd" rubriigis vehklema. Viisakust, seltsimehed, elementaarset viisakust! Edu sulle!igor123 kirjutas:...ja ilmselt sa ka ei ole ehitus turul esimest korda ja sammuti ei kipu kõigile korraga helistama selleks et saaks kellegile mõned pakkumised teha ja sealt siis sõeluda , mis sulle sobib ja mis ei sobi...
-
- külaline
Kuna olen samuti tegev ehitusvaldknnas, siis paljude repliigid, et ehitajad on üks matsirahvas, käib kaude ka minu pihta ja vot see juba häirib.Külaline kirjutas:Elementaarne viisakus, Urmas, on see, et sa ei hakka siin foorumis teiste inimeste poolt pandud kuulutuste sisu arvustama, mis näeb väga konkurentide halvustamise moodi välja...
Kah arvamus.Külaline kirjutas:... Praegune käitumine näeb välja kui üks tänitava vanamuti sädistamine...
Vale arvamus.Külaline kirjutas:... Või teistpidi - tellimuste puudmise käes vaevleva töömehe meeleheitekarje.
Urmas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas KKristo »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas tomm36 »
-
- külaline
KKristo kirjutas:Urmas on baltimaade parim maaler vist
Mitte vist, vaid kindlasti!tomm36 kirjutas:Urmas on Euroopa parim maaler!
Urmas
-
- külaline
Urmas
-
- külaline
igor123 kirjutas:Tere!
hetkel oleks vaba aega et tegeleda asjaga. kui teil endiselt huvi olemas ja pole leidnud sobivat maalrit, sis minu kontaktid on siin.
Igor 58382337.
igor.jelenski@mail.ee siia võite saata töö kirjelduse ja siis saame asjadest täpsemalt rääkida.
Lugupidamisega,
Igor
Selge ja üheselt mõistatav vastus ju pakkumisele. Eriti meeldiv on see, et ei määrita ennast pähe nagu siin on enamasti kombeks. Foorumi formaat võimaldab ju ka siin pakkumistele vastuseid postitada. Eks pakkuja siis ise valib mida sellega teeb. Edu!
taastaja
-
- autodidakt
Kas ikka on?Külaline kirjutas:Selge ja üheselt mõistatav vastus ju pakkumisele.
taastaja
Tuleb meelde Sasha... kunagine kommentaar, et nii nad (ehitajad) välja suridki. On tööpakkuja kuulutus, on tööpakkuja tel.number ja järgmises postituses, et kui huvi, siis helista mulle, a´la ma hetkel ei viitsi telefoni voodikapi pealt tooma minna, et sulle helistada või misiganespõhjus.
Minu arust väga tobe ja selleks ta ka jääb!
PS! Luban, et enam selliseid tööotsijaid ei kommenteeri! Saagu ise hakkama!

-
- külaline
Ju siis saab tõesti muidu hakkama.
Töö pidavat ju ise meistri üles leidma ja see pole sugugi tobe kõnekäänd.
Tõesta vastupidist ja hakkan ehk ise ka siis tellijatele helistama kel tavaliselt nädalate viisi kuulutus üleval

taastaja
-
- külaline
Teine äärmus on jälle selline, kus keegi paneb üles hanke-vajan tibude haudujat ja mingeid kontakte ei lisa. Kohe hiilib kohale mitu rebast, paremal juhul kuni tosin. Üks punasem kui teine ja kõik väidavad kui ühest suust, et soe koht on oodatud, isegi väga oleks vaja seda. Siinkohal tekib kahtlus, et ise panin kuulutuse ja ise ka vastan - kas reklaami eesmärgil või maksuameti jaoks, ma ei tea. Aga üldiselt on hea, et seesugune koht olemas on, kus töö omanik ja töö võtja üksteisega turvaliselt tutvuda saavad.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed