Tisleritele: Ostan seinariiuli

Ehitusmaterjali, toodete jne ost-müük
Foorumi reeglid
Ostmiskuulutuse korral lisage postituse teema ette täht O ja müümiskuulutuse korral täht M. Samuti, kui Te ei soovi enam müüa või osta, oleks soovitav informeerida Administraatorit, et ta saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma ostu- või müügiteemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
altf4
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Tisleritele: Ostan seinariiuli

Lugemata postitus Postitas altf4 »

Tere, kas saaks keegi hakkama korraliku köögi seinariiuli tegemisega? Kui on tegijaid siis palun kirjutage mulle, saadan riiuli joonise.(välimuselt muidu üsna tavaline, kahe astmega)
saarlane
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Re: Tisleritele: Ostan seinariiuli

Lugemata postitus Postitas saarlane »

Pane siia pilt kohe, leiad kiiremini tegija.
altf4
Uus kasutaja
Uus kasutaja

saarlane kirjutas:Pane siia pilt kohe, leiad kiiremini tegija.

Mul ei ole vaja kiiresti, mul on vaja korralikult! Ja need kes on tõsised tegijad tunnevadki asja vastu huvi ja võtavadki ise ühendust. Aga aitäh arvamuse eest.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

altf4 kirjutas:Mul ei ole vaja kiiresti, mul on vaja korralikult! Ja need kes on tõsised tegijad tunnevadki asja vastu huvi ja võtavadki ise ühendust. Aga aitäh arvamuse eest.
Ütleks kah väikse arvamuse- kaldun arvama, et tõsistel tegijatel tegijatel puudub huvi mingit väikest seinariiulit teha ja hakata ennast sellepärast fooruumi kasutajaks registreerima, et sulle kirjutada. Muid kontakte sa ju ei jätnud.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
altf4
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Urmas kirjutas:
altf4 kirjutas:Mul ei ole vaja kiiresti, mul on vaja korralikult! Ja need kes on tõsised tegijad tunnevadki asja vastu huvi ja võtavadki ise ühendust. Aga aitäh arvamuse eest.
Ütleks kah väikse arvamuse- kaldun arvama, et tõsistel tegijatel tegijatel puudub huvi mingit väikest seinariiulit teha ja hakata ennast sellepärast fooruumi kasutajaks registreerima, et sulle kirjutada. Muid kontakte sa ju ei jätnud.

Usu või ära usu, aga minuga on juba paljud kontakti võtnud. Suurettevõtete hinnapakkumised mind ei huvitagi, siis oleksin ma teistmoodi asju ajanud. Ja muide!, teema oli suunatud tisleritele, niisama nõu andmiseks on teised foorumi alateemad. Kuid tänan sind siiski arvamuse eest.
altf4
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Teema lukku! Probleem lahendatud.
Suletud