1. leht 1-st

Kuidas valada?

Postitatud: 06 Okt 2012, 20:08
Postitas wlk
Tere
Oleks Lasnamäel vaja esiku ja köögi põrand valada ja hiljem plaatida. Sai eemaldatud saepuru plaat ja veneaegne pehme pruun plaat. Kuna põranda paneelid kõverad, siis läheb betooni vaid 3-5cm. Lisaks segavad uute kaablite kõrid, nende peale läheb ainult ca 1,5-2 cm betooni. Kütekaablit ei tule, jääb külm põrand.
Mõtlesin teha nii:
Teen tolmuimejaga paneelid puhtaks ja nakkega üle. Kui panen kile alla, siis võib 3cm paksune osa lahti lüüa? Parem on, kui oleks kontaktis vana põrandaga?
Paigaldan kaablikõride peale 5mm armatuurvõrgu ja paksem betoon peale. Paksem betoon sellepäreast, et vesi ei valguks alla naabritele. Kas peaksin Fibo kergkruusa betooni hulka lisama, et kaal oleks kergem?
Võite pakkuda ka oma nägemusi lahendusest

Re: Kuidas valada?

Postitatud: 06 Okt 2012, 21:25
Postitas cartman
Sul asjad endale selgeks tegemata. Unusta see asi ja mine mõne targema juurde , kes asja yle vaatab ja selgeks teeb sulle.(betoon ei ole hydro=)

Re: Kuidas valada?

Postitatud: 07 Okt 2012, 00:22
Postitas rokikas
Katkematult betoon sinu toast kuni naabrite laeni ei ole hea kui helipidavust silmas pidada.

Re: Kuidas valada?

Postitatud: 07 Okt 2012, 02:46
Postitas maik
wlk kirjutas: Mõtlesin teha nii:
Teen tolmuimejaga paneelid puhtaks ja nakkega üle. Kui panen kile alla, siis võib 3cm paksune osa lahti lüüa? Parem on, kui oleks kontaktis vana põrandaga?
Tavaline kauba-betoon ei nakku mingil juhul vana paneeliga, mitte-üks nakke ei aita!
Kile...säästaks vbl. naabreid sinu betooni-veest.
wlk kirjutas: Kas peaksin Fibo kergkruusa betooni hulka lisama, et kaal oleks kergem?
Lasnamäe paneelid peavad vabalt al.400kg.m2...ei näe jumet betooni mixida.
:jooma

Re: Kuidas valada?

Postitatud: 07 Okt 2012, 09:05
Postitas wlk
rokikas kirjutas:Katkematult betoon sinu toast kuni naabrite laeni ei ole hea kui helipidavust silmas pidada.
Milline heliisolatsioon mahub 3-5cm paksuse betoonikihi sisse? Ei taha esiku ja köögi põrandat tubade omast kõrgemaks valada.