Mida laetalad annaks?

Lugemata postitus Postitas Tala »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas t800 »
Lugemata postitus Postitas onuremus »
Lugemata postitus Postitas Vherm »
Lugemata postitus Postitas 205d »
Kui ferm peaks mingil põhjusel kokku kukkuma, siis laetalad ehk midagi päästaksid.Tala kirjutas:Kas 1-korruselisele majale tasub eraldi laetalasid panna kui on kavas ferme kasutada?
Mida laetalad annaks?
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Sellise mõtteviisi kohaselt peaks veel teisedki laetalad esimestega risti panema, et kui esimesed talad mingil põhjusel purunevad siis teised ehk päästavad.205d kirjutas:Kui ferm peaks mingil põhjusel kokku kukkuma, siis laetalad ehk midagi päästaksid.
Lugemata postitus Postitas 205d »
Ütleme siis nii, et mina ferme oma pea kohale küll ei taha. Enne katusele jõudmist väntsutatakse neid juba kraanaga mitu korda. Palju sõltub paigaldajate kvaliteedist. Tagatipuks, mis juhtub puiduga aastate jooksul- paratamatult kõduneb. Lugematud teemad puudulikust katusealusest tuulutusest, avastamatutest läbijooksudest jne jne . Palju see ogaplaat sinna puidu sisse ulatubki? Ma küll ei imestaks, kui ferm 20 a pärast ilma hoiatamata lihtsalt omaenese raskuse all laiali lendaks. Aga see on lihtsalt minu eelarvamus.Küülaline kirjutas:Sellise mõtteviisi kohaselt peaks veel teisedki laetalad esimestega risti panema, et kui esimesed talad mingil põhjusel purunevad siis teised ehk päästavad.205d kirjutas:Kui ferm peaks mingil põhjusel kokku kukkuma, siis laetalad ehk midagi päästaksid.
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Lugemata postitus Postitas t800 »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Võib ju olla et hoiab seinu laiali vajumast.Külaline kirjutas: Kas see murdunud tala täidab ka mingit olulist funktsiooni seoses seintega?
Mine “Konstruktsioonid, seinad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025