Põrandaküttega kasutatavad põrandamaterjalid

vanad postitused
Alland
külaline

Lugemata postitus Postitas Alland »

seisan siis sellise probleemi ees, et ühest küljest meeldib mulle kõige rohkem põrandaküte kuna temperatuuri vertikaalsed erinevused ruumis on minimaalsed (eriti oluline hoonetes, kus aastaringselt ei elata kuna muu kütte puhul on talvel esialgu lae all temperatuur isegi kuni 15 kraadi suurem kui põranda lähedal) talvel ja samas on lastel põrandal hea soe mängida ja endalgi hea palja jalaga käia.
<BR>
<BR>Teiseks meeldib mulle kõige rohkem laudpõrand.
<BR>
<BR>samas neid kahte varianti vist omavahel kasutada pole eriti võimalik, või on?
<BR>Mlliseid põrandakatteid üldse põrandaküttega kasutada saab (peale ilmselgete põrandaplaatide ja betoonil asuvate õhemate vaipkatete)?
<BR>
<BR>Tänades iga asjassepuutuva vastuse eest.
<BR>
<BR> m
>>>> põrandaküttega kasutatavad põrandamaterjalid <<<<
jaan
külaline

Lugemata postitus Postitas jaan »

Põrandalauda saab kasutada küll, kuid soovitavalt termotöödeldud, siis on vähem mängimisi. Kuid ise olen arvamusel kui inimene tahab laudpõrandat siis on 1-2 mm lauavahet täitsa lubatud. Kes sellele vastu tahab vaielda pangu laminaat või laua mustriga reliin. Üks soovitus on ka selline pane väikse faasiga põrandalaud siis on väikseid pragusid vähem näha. Laudpõrandale on ettenähtud erikaabel, mitte sama mis läheb betooni sisse. Soovitan kasutada kitsamat jä õhemat põrandalaudsa, siis mängib ka vähem. Reliin, linoleom, kork sobivad ka ideaalselt küttega põrandale.
Vasta