Útlen kohe ára, et see kiri v6ib tulle váhe segane aga palun varu kannatust. Mul pole kahjuks kellegiga n6u pidada, seega ehk keegi leiab aega mulle seletamiseks

Hetkel on mul tegemisel kóók, kuhu on vaja sissa seada vee soojustus nii kóóki, kui ka vannituppa. Kúsimus siis, mis neist valikutest k6ige parem oleks: gaasboiler(katel) v6i elektriboiler? Endal on hetkel olemas elektriboiler (10l vist) ja see on senini ainult kóógivee jaoks olnud. Vesi tuleb hetkel sisse otse kaevust ning lábi survepumba. Mis teeb minu otsustamise keeruliseks on see, et ma tahan ka gaasipliiti. Hetkel on kasutuses kompaktne gaasipliit kahe kerisega. Et asja veel keerulisemaks teha, on vaja ka soojustus vannituppa (peamiselt) válja m6elda.. Palun árge pakkuge kallist varianti s.t maasoojuspumpa. Olen úksikinvesteerija ning isegi, kui ma tean, kui hea, kasulik ja tore see variant on, siis ma ei saa seda lubada. Maja saab váljast korralikult soojustatud. Minnes kóógi juurde tagasi - úldpinda on seal 5,22mx3m, seega suhteliselt váike.
Úhes6naga, targad ja helged pead, aidake úksikúritajat - mu enda juhtmed jooksevad juba kokku.

Isiklikult eelistaksin gaasiboilerit+p6randakútet aga ma ei tea, kas see tuleb kasulik ja asjalik, k6iki asju arvesse v6ttes. V6ibolla lihtsalt p6rand korralikut soojustada. Ja muidugi, maja ise on váike ning ahi on ainsaks kútteallikaks. Muidugi omal ajal oleks olnud tore ette m6elda ja v6ibolla soojustus ahjuga úhendada (kui see on v6imalik

Igasugune n6uanne on hea ning kui on olemas paremad variandid, v6tan ka need teadmiseks.
Firmad, palun árge pakkuge teenuseid, tánan, mul on n6uannet hetkel rohkem vaja.