fassaadi ruutmeetri tööraha

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
mees222
Uus kasutaja
Uus kasutaja

fassaadi ruutmeetri tööraha

Lugemata postitus Postitas mees222 »

tere tegemist puitfassaadiga. 150x50 pruss nurkadega seina vill vahele seejärel 50x50 risti üle ja vill vahele ning tuuletõke peale tuulutus liist ja temsi plaat katteks korruseid neli .huvitaks sellise töö ruutmeetri hind lihtsalt töölise palk ruudu kohta ilma materjalidetta ja tellingu rendita.
neet
külaline

Re: fassaadi ruutmeetri tööraha

Lugemata postitus Postitas neet »

13 eurot ruutmeeter on normaalne hind töömehele ma usun
külaline111
külaline

Lugemata postitus Postitas külaline111 »

13 eurot on firma hind, töömehele paras 6-8 euri
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

külaline111 kirjutas:13 eurot on firma hind, töömehele paras 6-8 euri
Miks sa arvad, et firma omanik ja töömees ei või olla ühes isikus? :scratch: Millegipärast ei usu, et teemaalgataja on fassaadidega tegeleva firma omanik, kes ei tea palju töömehele maksta.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
tööandja
külaline

Lugemata postitus Postitas tööandja »

6-8 eurot 1m/tööhind
otsi mulle 10 sellist meest kes teevad 6-8 euroga selle töö ära .mehed kes ka ikka seda tööd oskavad ,mitte ei tee tööd ainult suuga
.objekt tartus (saad konjaki ka veel minu poolt)
:hello:
proovitud
külaline

Lugemata postitus Postitas proovitud »

sai tehtud kivihoonele soojustus+tempsi plaat.Tööraha 10 euri ruut.Kogu brigaad jooksis laiali.Seisab pooleli siiamaani Tallinna kesklinnas 5korruseline kolakas.Töörahaks alla 30 euri ruudust vaevalt keegi tegema hakkab!
Vasta