isover rkl 3o on vist valet pidi paigaldatud

kuidas soojustada oma elamist
Kestorakennus
külaline

isover rkl 3o on vist valet pidi paigaldatud

Lugemata postitus Postitas Kestorakennus »

Tere! Otsustain oma maja panna soojustama oma tuttava, kes on ehitaja. Vaja oli soojustada maja Isover RKL 30 ga. Ise oli samal ajal Soomes kui tööd käisid ja tagasi tulles oli maja nagu soojustatud, kuid pool majast oli tumekollane ja teine pool helekollane. Sellepärast, et isover rkl ühel pool on heledam paber või kile peal, mis loogiliselt peaks käima väljaspool ,see kile või paber peaksgi võtma kinni niiskuse ja tuule nagu ma aru saan. Ja eks see kõva ehitaja poole maja peal taipas ise ka, et olibalgul valet pidi pannud ja seejärel pani õigesti pool maja. Ise ta ütleb sellepeale et ehiruspoes kauba müüja ütles, et vahetpole mis pdi paigaldada. Äkki oskab keegi tõpsemaid paigaldusjuhiseid anda kui see tark ehitaja kes mulle paigaldas selle. Sest siis ma saaks nõuda talt ümbertegemsit kui ma kindel olen milline pool majast valetpidi on, Isoveri lehe pelatma ei leia selle kohta midagi.
keemik
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 104 korda

Re: isover rkl 3o on vist valet pidi paigaldatud

Lugemata postitus Postitas keemik »

Klaaskiudriie ikka väljaspool. Kui on vastupidi pandud, siis ainus probleem on see, et kaotad selle plaadi paksuse jagu soojustust, kuna see kiht jääb tuulduv. Kui õiget pidi panna, siis klaaskiudriie kaitseb ka plaadi enda villakihti õhuliikumise eest ja see toimib samuti soojustusmaterjalina.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Seega tuuletõke praegusel juhul lisasoojustusena ei toimi, ja see tuleb ümber pöörata õiget pidi, et saavutada soojustuse ja tuulepidavuse funktsioon.
võhik2
külaline

Lugemata postitus Postitas võhik2 »

Ilmselt on tehtud siis osaliselt valesti küll, aga ilmselt see asi päris nii must-valge ka pole, et see valetpidi asetatud plaat üldse mingit soojustusefekti ei oma. eks sõltub ajast ja tahtmisest, kas on see vajalik õigetpidi panna.
Vasta