Laminaatparkett naksub!

põrandad, põrandatööd
MiliaM
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Laminaatparkett naksub!

Lugemata postitus Postitas MiliaM »

Tere!
Äkki keegi oskab aidata sedasi kaugelt. Nimelt me ostsime maja, ehitatud ca 12a tagasi 2000-2001. Teisel korrusel on nii keskel esikus kui ümberkaudu 3-s toas igal pool laminaatparkett. Probleem on aga selles, et see parkett naksub. Ja ikka suht väga palju, nii et ergu unega laps ärkab kui mööda tuba kõndida öösel. Mul seoses sellega rida küsimusi:
1. Kas naksumise järgi on võimalik tuvastada selle põhjust? Et kas viga on parketis endas või põrandakarkassis või mis variandid veel on?
2. Kas üldse on teoreetiliselt võimalik sellest naksumisest kuidagi lahti saada, kui see on selline massiline läbiv teema kogu maja teisel korrusel? Kas kellelgi on praktikas kogemust?
3. Kelle poole üldse pöörduda abi saamiseks sel teemal? Mõni kogemustega firma, ekspert vms?
Mu tuttavad ehitajad räägivad igaüks eri juttu! Ausõna, võiks kokku leppida enne omavahel, igaühel oma teooria! Aga kuidagi ma pean sellest naksumisest lahti saama! :-)
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Re: Laminaatparkett naksub!

Lugemata postitus Postitas cartman »

Yhe toa laminaat yles ja probleemi selgitama. Arvatavasti mingi odav laminaat ka nii, et kahju poleks suur. Kui maksad igast ekspertidele ja muudele sellistele, kes vaataks peale ja ARVAKS, mis viga siis pigem selle raha eest saaksid ehk juba yhe toa uue põrandakatte soetada. Ilma lahti võtmata sa ikkagist asja ei lahenda.
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
MiliaM
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas MiliaM »

Tänud arvemuse eest. Elukaaslane palus lisada, et see mitte ei "naksu" vaid "kriuksub"... :-) Eks ma siis jah pean hakkama otsima kedagi kes avaks ühe toa põranda...! :-(
cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

Kui laminaat ise teeb häält, siis kas saanud niiskust, seintes kinni(liistu all), asluspõrand on ebatasane(näiteks vana laud ja pikki lauda maha visatud. Risti lauda paigaldades saaks probleemist lahti vb)......
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Vasta