Kui on kogemusi, valgustage

PS Kurdetakse siis ikka mulle võõrast ahju

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas maunoahjud »
Lugemata postitus Postitas siiber »
Ise ei oska ka muud kui vaid neid "lahendusi" arvata. Homme lähen uurin.siiber kirjutas:ahjulagi valatud vineerile;
kasutatud konstruktsioonis lainepappi;
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
No öeldakse, et tuleb ja ahjumeister ise ka ei taha arvata, millest.Robi 1 kirjutas:Hommikust meistrid!
Kui, aga siiber ilusti lahti, no ei tule küll vingu tuppa.
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Seda ma täitsa usun, pidasin silmas, et kuna siiber on tõmmatav-lükatav ja vana ning logiseb raami sees, siis natukene vingu tekkib ju hõõguvatest sütest siiski ning ehk immitseb see siis raami vahelt tuppa. Ülejäänud põhjendused mida kümne aasta jooksul välja on pakutud, jäävad rohkem sinna müstikavaldkonda... Alguses arvati ka, et võib-olla kusagilt vuugi vahelt immitseb seda lebra tuppa, kuid praeguseks peaks see pragu olema juba ammu pigi ning tahma täis olema. Kui kunagi kauges tulevikus peab hakkama ahju lammutama siis ehk selgub ka tõde...Robi 1 kirjutas:Siiber võib käsi Piiblil vanduda, et tema seda vingu küll ei tee...sest ving tuleb ikka põlemisjääkidest ja jõuaks ka muidu terve ahju puhul lõpuks tuppa. Kehv siiber pigem laseks vingu korstnasse.
Tegemist oligi antud juhul restkoldega. Umbkoldega on olevat omanikul aastatepikkune vinguvaba kogemus!Robi 1 kirjutas:Umbkollet pole kuigi raske teha restkoldeks ja kohe kaob ka see vingujama...
Lugemata postitus Postitas polesinuasisee »
--------------------pikk88 kirjutas:Mul kodus umbkoldega tellisahi ja sellel juba üle kümne aasta sama jama. Peale kütmist peab siibri natukene (paar sentimeetrit) avatuks jätma, muidu hakkab sisse ajama...
--------------------------------------------------------------------------polesinuasisee kirjutas:Robi 1 kirjutas:Umbkollet pole kuigi raske teha restkoldeks ja kohe kaob ka see vingujama...[/quoteSina ära propageeri neid restkoldeid niiväga! Umbkolded on meie esivanemate aegadest pärit. Mine ja plätserda oma restidega käkerdisi sarvilistele.Olen rääkinud!
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025