Üldehitus, Tartumaal, Ülenurmes

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Okk
külaline

Üldehitus, Tartumaal, Ülenurmes

Lugemata postitus Postitas Okk »

Pakun tööd ühele-kahele ehitusmeistrile elamu ehitamisel nullist. Vundament betoonplokkidest, seinad Aeroc 375. Algus mai algul.
Soov on ehitada majakarp valmis. Töö sobib ka vanematele meestele, nõutav üldehituse kogemus on minimaalselt 10 aastat.
Tööd jagub ca pooleks aastaks.
Palun saata end tutvustav kiri, koos kogemuste kirjeldusega ja kuupalga sooviga e-postile: otsin.ehitajat@gmail.com
Okk
külaline

Re: Üldehitus, Tartumaal, Ülenurmes

Täpsustan, et vundamendi võiks parem teha (rendi?)raketistega, monoliitbetoonist.
Kasutaja avatar
masterok
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas masterok »

Tere.
tahaks saada rohkem infot. tahaks vatama proekti. saadke palun e-posti peale proekt.
tahaks teiega kokku saada ja vatama objekti üle.
Masterok OÜ
Oleg K.
+372 53962838
info@masterok.eu
http://www.masterok.eu
1. Fassaadide ja arhitektuurimälestiste restaureerimine
2. Fassaadide ja katuste kapitaalne ning kosmeetiline remont
3. Eramajade välisviimistlus
4. Krohvimine, maalritööd
Okk
külaline

Alles esimene pakkumine saadud.
KoduEhitus.com
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KoduEhitus.com »

Tere

Saatsin Teile kirja mailile, aga ei ole seni vastust saanud. Kas olete huvitatud meie hinnapakkumisest?

KoduEhitus
53445882
info@koduehitus.com
Okk
külaline

KoduEhitus.com kirjutas:Tere

Saatsin Teile kirja mailile, aga ei ole seni vastust saanud. Kas olete huvitatud meie hinnapakkumisest?

KoduEhitus
53445882
info@koduehitus.com
Lugege palun algset postitust. Seal on kirjas, et kelledest ollakse huvitatud.
Kasutaja avatar
masterok
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Tere.
ühe sõnaga magu mina saan aru. teil ei ole kiire sellega, ehitate endale ja tahate seda teha maksimaalselt odavam, teile ei ole vaja kvaliteedi ja kiirust.
muidugi iga üks ise valib kuidas talle meeldi.
kui minu kandidatuur ei sobi siis lihtsalt kirjutage ausalt, et taha või ei sibi.
Masterok OÜ
Oleg K.
+372 53962838
info@masterok.eu
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Inimesed võiks ju kirja panna kas eelistavad firmat või ei.Jube raske see paar sõna kirjutada juurde.Nii oleks kõigil lihtsam.
MartinA
külaline

Lugemata postitus Postitas MartinA »

Mina loen teema algataja tekstist väga hästi välja, et otsitakse just töölist - eriti veel, kui on eraldi mainitud, palju ehitaja palka soovida võiks. See ei käi kuidagi kokku firmaga.

Ja kindlasti saab ka kvaliteetse maja püsti panna ilma ehitusfirma osaluseta. Endal närvikulu suurem aga vähemalt ei kulu topelt summa raha.
Kasutaja avatar
masterok
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

ja mina olen täeisti nõus et ilma firma saab ehitada kvaliteetse maja. ja summa tuleb tunduvalt vähem, lihtsalt saaks ikka vastama küsimusele, äkki see ei ole firma, lihtsalt ehitajate brigaad kes saab kiresti ja kvaliteetselt teha ehitus töö?
miks peab olema mingi kuu palk? äkki tökki töö ja kõik.... mida kirem tehtud see on parem. parem omanikule et ehitus ei veni lõpmatult aga kiresti tihtud makstud raha töö est ja kõik.
mina mõtlen et selline variant on perem.
muidugi iga üks valib ise.
Masterok OÜ
Oleg K.
+372 53962838
info@masterok.eu
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

masterok kirjutas:ja mina olen täeisti nõus et ilma firma saab ehitada kvaliteetse maja. ja summa tuleb tunduvalt vähem, lihtsalt saaks ikka vastama küsimusele, äkki see ei ole firma, lihtsalt ehitajate brigaad kes saab kiresti ja kvaliteetselt teha ehitus töö?
miks peab olema mingi kuu palk? äkki tökki töö ja kõik.... mida kirem tehtud see on parem. parem omanikule et ehitus ei veni lõpmatult aga kiresti tihtud makstud raha töö est ja kõik.
mina mõtlen et selline variant on perem.
muidugi iga üks valib ise.
Ei tasuks langeda stressi ja halada siin ilma vastuseta pakkumisest, sest see on nii tavaline.
Statistiliselt läheb parimatel aegadel töösse iga 20- nnes pakkumine ja vorpida saab neid iga nädal paar tükki, seda kõike aitähh eest.
Vasta