Vana puumaja keldrikorrusel asuva vannitoa ventilatsioon

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
blond1234
külaline

Vana puumaja keldrikorrusel asuva vannitoa ventilatsioon

Lugemata postitus Postitas blond1234 »

Tere!

Mure järgmine- minu vannituba asub vana puidust kortermaja keldrikorrusel, kus on niikuinii niiske. Sinna on seina sisse tehtud auk (auk viib vannitoast otse õue- puuritud läbi vundamendi), kus asub mingi tavaline propeller, mis enam ei tööta isegi. Tahaks saada oma vannituppa normaalset ventilatsiooni. Mida mul selleks vaja oleks ja mis see maksta võiks? Auk on seinas olemas, kuid see on ka kõik. Talvel on vannituba nii külm, et jube, sest sealt puhub sõna otseses mõttes tuult sisse ja temperatuur on umbes sama mis õues- maja väljapoolt pole see auk kuidagi kaetud, isegi mitte mingi resti või võrega või misiganes selle nimi on. Oskaks keegi mulle öelda, mis seal vaja teha oleks, siis ma teaks otsida inimest, kes selle ära teeks- aga hirmsasti oleks vaja teada umbkaudset summatki, millega ma peaksin arvestama. Tõenäoliselt oleks mul vaja sinna sundventilatsiooni?
vendimeeeees
külaline

Re: Vana puumaja keldrikorrusel asuva vannitoa ventilatsioon

Lugemata postitus Postitas vendimeeeees »

Helistage mulle ja arutame mis võimalused Teil seal on et teha normaalne ventilatsioon.

56 362 731
venta
külaline

Lugemata postitus Postitas venta »

Konsultatsiooni ja abi saab 53 606 481. :hello:
Zbe
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Zbe »

Arvan et peaksid seal enne kapitaal remondi tegema ja siis vast muutuks oluliselt midagi .
Ajutiseks lahenduseks vast osta suvalisest ehituspoest klappiga väljaviske ventilaatur mis puhub ja laseb õhku läbi ainult siis kui vannitoas oled (koos tule lülitiga läheks tööle ).
Ainuke asi et kui väljatõmbe ventilaator töötab imeb ta kuskilt ka õhku ka sisse vaata et see ei tuleks veel niisemast ega mustema õhuga kohast ( uksepraod aknavahed seinavahed )
Siis see variant ei sobi .
Vasta