Aiamaja

efka22
külaline

Aiamaja

Lugemata postitus Postitas efka22 »

Kahjuks ei leidnud antud foorumist konkreetset aiamaja teemat, seega alustasin uut :)

Igaljuhul küsiksin nõu ja soovitusi aiamajade suhtes. Pakkujaid on meil siin erinevaid (aiamajad.ee, Palmako jne), aga keda Eesti tegijatest soovitaksite, kes ka tooted valmis teevad ja üle annavad, mitte ei kao rahaga ära? :lol:

Aiamajana vaatan siis tüüpilist 12 - 15m2 suurust majakest
http://www.palmako.ee/index.php?product ... t_details&
Muidugi oleks hea kui saaks teha omapoolseid muudatusi - et ei oleks klaasist uks, vaid midagi kindlamat....

Milline oleks soovitatav puiduvalik, seina paksus...jne
Maja oleks siis kasutuses vaid aiatööde hooajal, mitte igapäevaselt ja aiatööriistade hoiustamiseks.

Mida jägida toote valikul, et see ka meie karmid talved vastu peaks, vihma/vett läbi kohe ei laseks jne?
Milline on nende puhul OK hind, et juba üle ei maksaks?

Igasugused soovitused teretulnud! ;)
Kasutaja avatar
pikk88
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 45 korda
On tänatud: 45 korda

Re: Aiamaja

Lugemata postitus Postitas pikk88 »

Ostsin just eile endale "aiamajakeseks" vana suitsusauna. Sain selle nö sõbrahinnaga, sest omanik kavatses selle kütteks lõigata. Mõõdud on küll natuke väiksemad, umbes 4x2,5m, kuid hind kümme korda odavam, kui sinu näidatud majakesel. Minu jaoks täidab funktsiooni ära sama hästi, kui see 1500 eurone "Emma" Isegi, kui teist samapalju sinna transpordile ja ülespanekule lisaks investeerin, jääb hind siiski 5 korda sellest tehasetoodangust odavamaks...
Torutööd Tartus 56 932 898
efka22
külaline

Lugemata postitus Postitas efka22 »

pikk88 kirjutas:Ostsin just eile endale "aiamajakeseks" vana suitsusauna. Sain selle nö sõbrahinnaga, sest omanik kavatses selle kütteks lõigata. Mõõdud on küll natuke väiksemad, umbes 4x2,5m, kuid hind kümme korda odavam, kui sinu näidatud majakesel. Minu jaoks täidab funktsiooni ära sama hästi, kui see 1500 eurone "Emma" Isegi, kui teist samapalju sinna transpordile ja ülespanekule lisaks investeerin, jääb hind siiski 5 korda sellest tehasetoodangust odavamaks...
Mul on Sinu pärast hea meel, aga mind see ju ei aita :D
Ma võiksin ka kasvõi kasutatud aiamaja osta, aga keegi ju ei paku...Hind on mullegi oluline.
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

efka22 kirjutas: aga keegi ju ei paku...
Kus kandis asud?
Kasutaja avatar
pikk88
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 45 korda
On tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas pikk88 »

Tore. Eks see oligi rohkem soovitusena mõeldud, et ehk tasub kodukandis natuke ringi vahtida enne poodi minekut ja mine tea, võib ka õnneks minna.
Torutööd Tartus 56 932 898
Metsamees22
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Metsamees22 »

Pange kuulutus ülesse,et vajate aiamaja,kirjutage mõõdud millist vajate ja kindlasti keegi teeb teile pakkumise!
Mina kaasa arvatud:)
ilts
külaline

Lugemata postitus Postitas ilts »

Kui võimalik, ootaks ka pakkumist ca 12-16 ruuduse aiamaja kohta meiliaadressil mai@hot.ee
Tänan!
Vasta