niiskuskindel vineer
-
- Uus kasutaja
niiskuskindel vineer
Lugemata postitus Postitas iseteenjaolen »
Ja niiskuskindel kips? kas tohib otse peale plaatida? paljud muidugi räägivad sellist juttu et kipsiga vannitoa tegemine on jama kuid mina seda ei tea sellex arvasine et siin targemad rääkimas!:D
Re: niiskuskindel vineer
Lugemata postitus Postitas etu123 »
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 89 korda
- On tänatud: 142 korda
Lugemata postitus Postitas Küülaline »

etu123 kirjutas:Niiskuskindel kips ja nakketõke
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas uudo »
mis paneb sind arvama, et "niiskuskindel" kips on väga hea vannitoas? etteruttavalt julgen arvata, et tema suhtelise odavuse tõttu, või on mingi muu põhjus veel?etu123 kirjutas:Niiskuskindel kips on väga hea vannitoas.
Kipsi eelis vineeri ees? Kindlasti kordi odavam, lihtsam ja kiirem paigaldus, hilisem plaatimine palju lihtsam. Ilmselgelt oleneb kuhu vannituba ehitada. Päris rumal ehitab nt betoon kortermajja vineeriga. Juhul kui tegu vana puumajaga siis kindlasti peaks asja kaaluma natukene tõsisema pilguga.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas uudo »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Väike vahemärkus- kui sa annad võõrastele nõuandeid, siis paluks seda teha õigete terminitega, sest võhikule ei anna sõna "nakketõke" googeldamine mitte ühtegi vastet. Asja õige nimetus on "nakkedispersioon".etu123 kirjutas:Ot miks niiskuskindel kips ja nakketõke kokku ei sobi? ...
Urmas
Re: niiskuskindel vineer [offtopic]
Lugemata postitus Postitas jan »
Saan aru, et mõni kord tekib peas lühis ning suust / näppudest tulevad täiesti vastupidise tähendusega sõnad aga kaks päeva ning kolm korda järjest? Siis on kardetavasti see sõna ikkagi juurdunud ning foorumi liikmete auasi on eksinu õigele teele tagasi juhatada

Üks on üldlevinud sõnakene ja teine siis ametlik toode. Üldjuhul aga saab iga vähegi asjaga kokkupuutuv inimene sellest aru. Vähemalt mina seda kuni tänaseni eeldasin. Jan aga sina võid proovida oma külmutatud searasva klotsi antud tööks.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kas see postitus jättis sulle asjatunja mulje, et sa kirjutad niiiseteenjaolen kirjutas:Kas niiskuskindlale vineerile saax otse plaatida? jääb sinna kinni miskit ültse?
Ja niiskuskindel kips? kas tohib otse peale plaatida? ...
Muide, on olemas veel selline materjal nagu "Niiskustõke" või "Hydrostop" või ... Õpetades võiks ikkagi nimetada asju oma õigete nimedega!etu123 kirjutas:nakketõke = nakkedispersioon
Üks on üldlevinud sõnakene ja teine siis ametlik toode. Üldjuhul aga saab iga vähegi asjaga kokkupuutuv inimene sellest aru. Vähemalt mina seda kuni tänaseni eeldasin....
Ise lugesin "nakketõkkest" sinu kaudu esimest korda!

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Nakketõke ????etu123 kirjutas:nakketõke = nakkedispersioon
Üks on üldlevinud sõnakene ja teine siis ametlik toode. Üldjuhul aga saab iga vähegi asjaga kokkupuutuv inimene sellest aru. Vähemalt mina seda kuni tänaseni eeldasin. Jan aga sina võid proovida oma külmutatud searasva klotsi antud tööks.

-
- Ehitusguru
- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 39 korda
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Tere! Enamik plaaditavaid pindasid on vajalik enne plaatimist vastavalt juhenditele, millegagi töödelda.iseteenjaolen kirjutas:Kas niiskuskindlale vineerile saax otse plaatida? jääb sinna kinni miskit ültse?
Ja niiskuskindel kips? kas tohib otse peale plaatida? paljud muidugi räägivad sellist juttu et kipsiga vannitoa tegemine on jama kuid mina seda ei tea sellex arvasine et siin targemad rääkimas!:D
Ei usu, et niiskuskindel vineer oleks nüüd see materjal, mida vannitoa ehitusel eriti kasutatakse - pole näinud.
Küll, aga on ta üks sobilikest eh.plaatidest / materjalidest, mida selles ruumis kasutatakse näit. puitpõranda ja küttemati alumiseks / esimeseks kihiks. NiiskuskindLAM on see kips, mitte niiskuskindEL ja ilmselt seda ta siis on.
Sõbrake, Sa ajad ju puhta udujuttu! nakketõke=nakkedispersioon, mis ajast! Nakketõke võib olla poslamasla,etu123 kirjutas:nakketõke = nakkedispersioon
Üks on üldlevinud sõnakene ja teine siis ametlik toode. Üldjuhul aga saab iga vähegi asjaga kokkupuutuv inimene sellest aru. Vähemalt mina seda kuni tänaseni eeldasin. ...
vm. soust...! Erinevatel hüdrode tootjatel on omad materjalid välja töötatud, mida üks nimetab primeriks,
teine sealer´ks... jne. Kokkuvõtvalt on nad nakkdispersioonid, mis parandavad naket ja on soovitav jälgida,
et see nakkedispersioon ja hüdro oleks samast sarjast.
Sina soovitad nakketõket!!! Mida Sa tõkestad, takistad?
Etu´le: Tänasel emakeelepäeval, pole kohane "risustada" meie emakeelt! Andres
Lugemata postitus Postitas jan »
Ma saan aru küll, millest selline värdsõna tekitatud on: nakkedispersioon + niiskustõke, seega "asjaga kokkupuutuva inimesena" võin ma tõepoolest oletada, millest jutt käib. Algajale aga paraku selline loogikaveaga sõna kardetavasti asja selgemaks küll ei tee.etu123 kirjutas:nakketõke = nakkedispersioon
Üks on üldlevinud sõnakene ja teine siis ametlik toode. Üldjuhul aga saab iga vähegi asjaga kokkupuutuv inimene sellest aru. Vähemalt mina seda kuni tänaseni eeldasin.
Ning nagu öeldud, nakketõkkena töötab see searasv ilmselt hästi - olen üsna kindel, et mitte miski sinna hiljem ei nakku. Vastupidiselt siis nakkedispersiooni või niiskustõkke kasutamisele. Praktikas kasutatakse ehituses nakketõkkeid betoonitöödel raketiste määrimiseks, et betoon raketisega ei nakkuks ning betooni pind puhas jääks. Seal muidugi pole tegu searasvaga vaid spetsiaalsete vormiõlidega.etu123 kirjutas:Jan aga sina võid proovida oma külmutatud searasva klotsi antud tööks.
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu