kivisüsi

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
elmut
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänatud: 1 korda

kivisüsi

Lugemata postitus Postitas elmut »

Tere. selline küsimus ,et kütan katelt söega ja kui põleb ,siis on katel seest nagu õliga kaetud ja kolde laest tilgub ka nagu õli. Aga põleda see tilkuv must vedelik et taha. selline tunne ,nagu pigikiht ,mida ju söes ei tohi olla. Kütsin mujalt toodud söega ja seda polnud. On siis söel selline omadus ?
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Re: kivisüsi

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Katlast kah sõltub. Malmkatlaga pole mul sellist jama olnud. Enne oli mingi pisike katel, ma ei tea mis selle nimi oli aga tekkis ka sinna mingi sarnane ollus. Sel eelmisel oli suitsukäik kah hoopis muu ja tõenäoliselt see ongi määrav.
elmut
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas elmut »

Katel jah malmkatel aga ühe söega ei olnud ja see mis ma kancerist tõin ,sellega tekkis see jama.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Ei oska midagi öelda. Viadrus U26 puhul pole ma seda sodi enam näinud. Igasugu sütt on sealt läbi käinud. Vbl on asi selles vee temperatuuris mis sul seal katlas on. See möga peaks olema mingi kondensaadi moodi asi. Kui on piisavalt kuum siis see vedelik aurab ära ja järgi jääb ainult tahm. Tollel eelmisel katlal ei olnud segusõlme ja seega võis seal vabalt olla mingi madala kraadiga vesi. Aga ma ei tea põhjust, ma vaid oletan.
Vasta