vanas talumajas

mr
külaline

vanas talumajas

Lugemata postitus Postitas mr »

vanas talumajas üks sise(toa)uks ei avane korralikult, kiilub poole peal kinni, uks ise aga ei tundu hingedel ripakil olevat, pigem on maja kuidagipidi vajunud (või põrand kerkinud?)- mida sellise uksega tegema peaks? ette tänades
Kasutaja avatar
pikk88
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 45 korda
On tänatud: 45 korda

Re: vanas talumajas

Lugemata postitus Postitas pikk88 »

Alustuseks võiksid natuke rohkem selgitada. Kas uks on koos lengidega või on uksehinged tendripuu küljes. Kas uks kiilub siis põranda külge kinni, nagu ma su jutust aru saan? Päris heaks abiks oleks ka see, kui sa mõne selgitava pildi oma jutule juurde lisaks. Niimoodi tähtede pealt ennustada on natuke raskevõitu...
Torutööd Tartus 56 932 898
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mina nägin unes höövlit.
mr
külaline

pikk88 kirjutas:Alustuseks võiksid natuke rohkem selgitada. Kas uks on koos lengidega või on uksehinged tendripuu küljes. Kas uks kiilub siis põranda külge kinni, nagu ma su jutust aru saan? Päris heaks abiks oleks ka see, kui sa mõne selgitava pildi oma jutule juurde lisaks. Niimoodi tähtede pealt ennustada on natuke raskevõitu...
Tunnistan et olengi täitsa võhik, ehk siis ma ei tea mis on tendripuu :) aga kahtlustan et lengidega (konstruktsioon äravahetamiseni sarnane linnakodu ustega..:) Maja on vast ostetud suvekoduks ja mulle täitsa võõras, ja uks kiilub jah põrandasse kinni, kui uks kinni siis peale vaadates istub igati ilusti ees ja avades hinged ei logise ka kuskilt, silmaga mõõtes on põrand ka otse. Maja kõrge kivivundamendi peal, mingit otsest vajumist nagu ei oska näha. Seepärast ei saagi aru mis seal täpselt valesti on. Kahjuks ei ole pilti hetkel kuskilt võtta, aga kevade poole võib-olla tulen koos pildiga sama teemaga uuesti. Tänud vastamast igal juhul!
lMaxl
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas lMaxl »

Uks/leng pole loodis, proovi ukse avanemise, hingede poolt ülemist lengi osa taha poole koputada või alumist ettepoole ja katsu uues asendis leng takistada.

Max
Puutööd
mr
külaline

lMaxl kirjutas:Uks/leng pole loodis, proovi ukse avanemise, hingede poolt ülemist lengi osa taha poole koputada või alumist ettepoole ja katsu uues asendis leng takistada.

Max
Puutööd
seda proovin kindlasti, tänan!
Vasta